Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?
Re: Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?
will111 kirjutas:mina räägin reaalselt läbi tehtud juhtumite põhjal, et isegi kui nahk lõhki on siis see paraneb! isegi kui mõnda aega on mingi koht valus siis ka see paraneb. ka luumurrud, mida küll endal kordagi elus pole olnud, pidavat paranema.
kõik see ei pruugi muidugi olla teab mis mõnus kogemus, kuid ma ütleks, et täiesti labane suhtumine on ka teisi selle tõttu idiootideks tembeldada, et nad omale räige raha eest mingeid ulmenahkasid ostnud ei ole ja selle asemel korra või paar elus need paranemised ära kannatavad.
Enamus asju jah paraneb. Aga enda kogemusest võin öelda, et ei ole üldse tore tegelikult lühikese särgi tõttu käia kuu aega jutti iga kuradi 2 päeva tagant kirurgi juures küünarnukki sidumas kuna õmmelda ei saanud ja tööd ka teha ei saanud. Keegi ei surugi vast midagi peale siin aga turvavöö paned ju autos peale? Ok jah see ei tulnud lisatasu eest (võibolla ainult Daciatel). Aga siiski kasutad ju? Või siis mitte kuna kõik ju paraneb. Ei väidagi, et varustus peaks olema ulmeliselt kallis või miskit aga mingi elementaarne asi võiks ju olla kas pole. Aga oleks mul kasvõi mingisugune odavama otsa küünarnuki kaitsmega jope olnud oleks pääsenud nagu kasutaja jkpoig ilma sidumiseta.
Yamaha MT-03 2009
KTM Super Duke 990 2006
HD Street 750 2017
Buell XB12S 2007
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.