Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?
Re: Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?
aga äkki vahelduseks korra prooviks nii, et "ei tahaks mõelda" asemel hoopis just proovikski mõelda!? Seesama rebenenud ja kulunud jope oleks tavalise/suvalise jope, kampsuni või muu igapäevariidega sõites siis lihtsalt natuke rohkem rebenenud igapäevariie, eks jah oleks ka nahk küünarnuki ümbrusus pisut lõhki ja mõnda aega pisut valus liigutada aga ma olen tähele pannud, et inimesed kellel endal reaalne kogemus selles osas täielikult puudub, kipuvad alatasa selliseid asju üle dramatiseerima. ei väida, et just sina kuulud nende hulka, kellel see kogemus puudub aga tean, et selliseid jutumehi on palju - ja "ei taha mõelda" tähendabki tegelikult seda, et nad pigem lihtsalt ei oskagi mõelda ega ette kujutada. muidugi on lihtne ja mugav mõelda sedapidi, et "oi krt muidu oleks küll surma saanud", see ju ometi kõlab juba vägevamalt ning samas õigustab nii endale kui sõprade eest sitaks kalli varustuse ostu.
mina räägin reaalselt läbi tehtud juhtumite põhjal, et isegi kui nahk lõhki on siis see paraneb! isegi kui mõnda aega on mingi koht valus siis ka see paraneb. ka luumurrud, mida küll endal kordagi elus pole olnud, pidavat paranema.
kõik see ei pruugi muidugi olla teab mis mõnus kogemus, kuid ma ütleks, et täiesti labane suhtumine on ka teisi selle tõttu idiootideks tembeldada, et nad omale räige raha eest mingeid ulmenahkasid ostnud ei ole ja selle asemel korra või paar elus need paranemised ära kannatavad. alati on risk jääda risti rekka vahele või saada mõne antitsiklisti poolt teelt lihtsalt välja rammitud aga täpselt samamoodi on kõikvõimalikke riske väga paljude teiste tegevuste ja hobidega. kui tahad maksimaalselt riskivabalt elada siis pakun välja veel kordades parema lahenduse, ära üldse kunagi ronigi tsikli selga ja toast välja tulla võiks ka ainult nugataga poodi mineku tarvis arvutitaga tsiklisimut pelada saab ju ikka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.