Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Cyonara kirjutas:Keegi teab kust saab papist torusi 110-130 mm. Vaja mõned postid valada. Mõnes ehitus poes pole kuuldud sellisest asjast.
Kunstnike äridest. Ilmselt ka büroomaailmas jms. poodides. Samuti müüb papptorusid Eesti Post. Aga nagu Pühak kirjutas, kinni jääb.
Kergem on mingit plasttoru kasutada - näiteks san tehnika ärist äravoolutoru.
Mina saagisin pikuti lõhki ja tõmbasin vitstega kinni. Aga vaid 2 posti oli vaja teha, rohkemaga kisub hind per tükk ilmselt hindamatuks.
K:Kust saaks sellised kaasi osta, mis sobivad sõiduki registreerimistunnistusele ümber?
97' BMW R1100R 2015 -
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Ma olen neid asju näinud vahest tanklates, ARK letis on kindlasti olemas.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Isegi igasugused autokaupade poed müüvad. Pane google otsingusse "autodokumentide kaaned"

Hillar kirjutas:K:Kust saaks sellised kaasi osta, mis sobivad sõiduki registreerimistunnistusele ümber?
Nägin selliseid just paar päeva tagasi automaailmas.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 407 korda
AzA kirjutas:Cyonara kirjutas:Keegi teab kust saab papist torusi 110-130 mm. Vaja mõned postid valada. Mõnes ehitus poes pole kuuldud sellisest asjast.
Kunstnike äridest. Ilmselt ka büroomaailmas jms. poodides. Samuti müüb papptorusid Eesti Post. Aga nagu Pühak kirjutas, kinni jääb.
Kergem on mingit plasttoru kasutada - näiteks san tehnika ärist äravoolutoru.
Mina saagisin pikuti lõhki ja tõmbasin vitstega kinni. Aga vaid 2 posti oli vaja teha, rohkemaga kisub hind per tükk ilmselt hindamatuks.
Elektrikud kasutavad maa-litel kahest poolest kokku käivaid hülsse, 110 ja 160 on kindalsti olemas, võib-olla on sinna vahele veel midagi.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Veetrasside paigaldajatel jääb lühikesi juppe üle aga väliskanal on valdavalt 160 ja jämedam. Vendimeestel võib plekktorujuppe olla. Samas mõõdus liiga lühikesed jupid saad väljast suvalise teibiga kokku tõmmata. Sa muidu guugeldada proovisid? reuse.ee näiteks.
Kust leiaks Tallinnas platsi kus natuke sõitu õpetada enne motokooli minekut. Ideaalis võiks piisavalt suur olla, et saaks vähemalt esimesest käigust edasi.
Kas kellegil on kogumusi kaubanduskeskuste parklatega peale poodide sulgemist? MIda härrad politseinikud arvavad kui seal vaikselt ringi töristada.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Mustamäel need õppeplatsid, peaksid lubama niisama minuti hinnaga seal harjutada, kui oma ratas olemas on. Spetsiaalselt õppimiseks ette nähtud koht pealegi.

-
- Tsikkel: R1150 GS
- Tänatud: 2 korda
c kirjutas:Kust leiaks Tallinnas platsi kus natuke sõitu õpetada enne motokooli minekut. Ideaalis võiks piisavalt suur olla, et saaks vähemalt esimesest käigust edasi.
Kas kellegil on kogumusi kaubanduskeskuste parklatega peale poodide sulgemist? MIda härrad politseinikud arvavad kui seal vaikselt ringi töristada.
Tallinnas peaks olema mitu platsi, miks need ei kõlba. Need ju õppimiseks ette nähtud! Ja politseiga pole mingit probleemi kui seal harjutad- sinna saamine võib olla probleem kui omal veel sõiduõigus puudub (treiler, luba omav sõber "sanga"...)
Urmas
R1150GS
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
peaasi, et valesid võtteid sisse ei õpi - pärast läheb koolis ümberõppimiseks ja see on palju keerulisem, kui nullist.
No eesmärgiks ei olegi täiesti sõtma õpetada, vaid vähemalt selgeks teha gaas-sidur-pidur asukohad ja kasutamine inimesele, kes esimest korda elus mootorratta selga istub. Siis ei pea koolis sellepeale aega kulutama ja saab seal sõitmise õppimisega tegeleda.
-
- Kontakt:
Millist Tallinna med.asutust võiks soovitada veits abitule eurooplasele mootorsõidukijuhi tervisetõendi hankimiseks? Ravi tänava kombinaadis kardan, et eksib ära või ei suuda end kehtestada. Erameditsiin sobiks hästi.
mina olen kasutanud Merimetsa tervisekeskuse teenust. Kannatust peab varuma, päris kiiresti ei läinud. Ehk lisas keerulisust see, et D-kategooria puhul on nõutav komisjoni läbimine.
Kas rinka jalarauad peavadki toimima vastupidi, et esimene käik üles ja teised viis alla? Ehk ringrajal kasutataksegi nii(mugavus)?
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
argo kirjutas:Kas rinka jalarauad peavadki toimima vastupidi, et esimene käik üles ja teised viis alla? Ehk ringrajal kasutataksegi nii(mugavus)?
Ei pea tingimata nii toimima aga enamus on keeranud selle asja tõesti vastupidiselt toimima. Ise olin ka naiivne ja mõtlesin, et minule selline lahendus ei sobi mulle aga oh üllatust. Tunduvalt mugavam kui tavapärane käiguvahetus.
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
KIll switchiga mängides ei võta masinat paukuma aga süütelukuga võtab
Kus on loogika?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: 1965 Jawa 250/559
- Tänatud: 7 korda
ht99 kirjutas:Keskelt läbi palju maksab ratta parkimine tasulises parklas?
Mustamäel.
Tere! Kadaka tee bussi lõpp-peatuse juures tuleb näiteks ühe kuu eest välja käia 20€.
-
- Kontakt:
Kust Harjumaal leida sellise profiiliga puitmaterjali?
tellida mõnest väiksemast töökojast? Soovitage kedagi.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Kust Harjumaal leida sellise profiiliga puitmaterjali?
tellida mõnest väiksemast töökojast? Soovitage kedagi.
Sa mõõte küll ei andnud, aga ilmselt lahklintsaega saagimise teema.
Küsi sellisest kohast nagu Timbeco Woodhouse, neil on kallutatava etteandega lintsaag olemas.
Eelmisel suvel hakkas silma: http://www.tuulikupuit.ee/
Ja näiteks Puumarketist: http://www.puumarket.ee/?op=body&id=2&prod=465&sid=3966
Reimo
-
- Kontakt:
Mõõdud - kuidas neid esitada sellise materjali puhul, 30x50x100 mm ? 25x100mm äärelaudade vahele tuleb horisontaalne kaldribistik tekitada.
Puumarketist ma isegi küsisin. Peab veel küsima . Timbecot mu kogus - 100jm - vaevalt motiveerib. Aga tänan kõiki, sain suuna kätte - PHL profiili on mul vaja.
Keegi lähema poole tunni jooksul Tartus Vikerkaare tänavas külma mootorit oma auto ja krokodillidega ei taha elule turgutada:D?
Tundus suht teemasse küsimus, kuna tsiklisaapad on veel jalas, aga hooaja esimene sõit tuleb vist unes.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Tahad auto pealt tsiklit käima saada? Kui abi veel saanud ei ole, siis helista 5039967, tuleksin Veerikult.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Mis värk sellega on, et mõned kirjutavad kuulutuse alla oma telefoni numbrit tähed-numbrid segamini?
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
Küllap selleks, et kui keegi üritab mingil põhjusel otsida Neti või Google kaudu sellist telefoninumbrit (numbrite kujul), siis ei seostu konkreetne kuulutus otsitava numbriga.
Lühidalt: täiskasvanute lastemängud. Võimalus tunda ennast nutika James Bondina.
A.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Algne idee tuleneb meiliaadresse spämmiks korjavate robotite petmisest - nimi(ätt)ahah.ee stiilis. Eks siis mobiilinumbreid ka kaitstakse, kuigi .... Aspelund on vist tõele lähemal kui mina
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Mina näiteks tihti googeldan neid võõraid numbreid, mis mulle helistanud on ja saan teada selle järgi, et kes helistas.
Näiteks et müüs autot või lastevankrit ja number oli juures.
Kui aga ühe korra oled numbrit juba "päriselt" pannud, siis pole edaspidi mõtet peitust mängida.
Muidu on aga asjal veidike isegi iva sees. Ise ausaltöelda ei viitsi
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Samahästi võiks ju lihtsalt suvalisse kohta (või mitmesse) tühiku vahele lüüa...
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.