Viljandi kruiis. 22.06.2005 start Tallinnast 17.00 - 17.30
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 763
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Viljandi kruiis.
Meeldiv lugeda, et üritus nii palju kõneainet annab, tahaks loota,et osalejaid mitte vähem ei oleks, siis saaks ehk mõned tulevikuplaanid maha panna.
Usun, et pole probleem - maakond saab ilusti täidetudMotopaks kirjutas:veel 1 väike palve, võtame Limitsiga kaasa ka hulga BikerFesti plakateid. Äkki härrased viitsivad neid natuke ümbruskonda üles panna![]()

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
Viljandi kruiis.
Lugupeetud BIKER -lased, tuli väike idee.Kui olete nõus ka mõned kilomeetrid kruusal kulgema, siis käiks ka PARTY-l e. jaanitulel ära.
Viimase otsuse teeme kogunemispunktis st. Maxi Marketi parklas Viljandis, kuid palun mõelge selle üle.
Viimase otsuse teeme kogunemispunktis st. Maxi Marketi parklas Viljandis, kuid palun mõelge selle üle.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
niisiis, väljasõit 17,30 Ülemiste keskuse Nestest. Kuupäevaks 22.06.
Limits, meil oleks vaja teha veel selline liigutus, et Imaverre paar plakatit jätta ja Kuldarile (Võhma ristis) ka hunniku plakateid anda ning ülejäänud siis Viljandisse vedada
motopaks
Limits, meil oleks vaja teha veel selline liigutus, et Imaverre paar plakatit jätta ja Kuldarile (Võhma ristis) ka hunniku plakateid anda ning ülejäänud siis Viljandisse vedada

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Viljandi kruiis.
Limitsi jutu kohta ütlen, et äratab kahtlust.Tallinna ja Viljandi vahemaa on minu andmetel 162 km.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Viljandi kruiis.
me teame otsemat teed u 100kmmiilits kirjutas:Limitsi jutu kohta ütlen, et äratab kahtlust.Tallinna ja Viljandi vahemaa on minu andmetel 162 km.

Re: Viljandi kruiis. 22.06.2005 start Tallinnast 17.00 - 17
tea kas sinna ka saaremaalt rahvast tuleb??
tere hommikust!
paar küsimust ja ettepanekut:
et mis viljandis saab? paar tundi ringi sõita ja tagasi. Äkki võtaks telgi kaasa ja saaks väikse õlle ka õhtul lubada- niikuinii ennem kahtteist Tallinnasse tagasi ei jõuaks.
Kas minnakse mööda tartu maanteed või viljandi oma? Tartu maantee, sellel kellaajal, ma arvan pole grupisõiduks kuigi tore asi - terve tee olekski üks suur möödasõit eesliikujatest ja grupp pudeneks kole laiali. Samas vahet pole - kõik ju teavad kuhu minna ja kus kokku saada. Mina eelistaksin siiski läbi rapla - türi minna.
Tänan tähelepanu eest:)
et mis viljandis saab? paar tundi ringi sõita ja tagasi. Äkki võtaks telgi kaasa ja saaks väikse õlle ka õhtul lubada- niikuinii ennem kahtteist Tallinnasse tagasi ei jõuaks.
Kas minnakse mööda tartu maanteed või viljandi oma? Tartu maantee, sellel kellaajal, ma arvan pole grupisõiduks kuigi tore asi - terve tee olekski üks suur möödasõit eesliikujatest ja grupp pudeneks kole laiali. Samas vahet pole - kõik ju teavad kuhu minna ja kus kokku saada. Mina eelistaksin siiski läbi rapla - türi minna.
Selles osas on muidugi TOIM´il õigus ja ega distantsil pole ka vahet, teekond on sisuliselt sama pikk, heal juhul mõni kilomeeter on vahet. Mõned raudteed on ainult ees, aga see-eest on suht vaba tee sõita ja saab ilusti grupiga kulgeda. Kui ise veel Tallinnast iga nädal Viljandi sõitsin, siis kasutasin tihtipeale seda teed, hea rahulik oli sõita.
Mul omal turgatas selline mõte peast läbi. Nimelt homme plaanis edasi Jõgeva poole minna-jaanitulele Reastverre. Kui otsustad telkida löön kampa.toim kirjutas:tere hommikust!
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
ma tean nii mõndagi venda, kes peale Viljandis kruiisimist Tallinnasse tagasi tulevad k.a. mina. Määd, ära jonni ja tule kaasa
Aga minna võiks tõesti Tallinnast Viljandi maanteed mööda. Et mitte segadust enam tekitada saame ikkagi kokku Ülemiste NESTE tanklas ja Jürist mööda ringteed Viljandi maanteele.

Aga minna võiks tõesti Tallinnast Viljandi maanteed mööda. Et mitte segadust enam tekitada saame ikkagi kokku Ülemiste NESTE tanklas ja Jürist mööda ringteed Viljandi maanteele.
-
Viljandi kruiis.
Mehed, kas ei viitsi kõiki postitusi lugeda, või kuda.Ma nagu kirjutasin, et kes ei karda mõnda km. kruusal sõita, siis viin Teid korralikule küla jaanipeole, kas keegi on vastu.Ega see pole muidugi KOHUSTUSLIK.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.