Soome tsiklimehed
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Re: Soome tsiklimehed
Unt kirjutas:J a n n o kirjutas:mufista kirjutas:Kuidas Soomes tsikli parkimisega lood on? Turu linnas siis. Ma ei näe eriti kõnniteedele parkimist ja tänavatel on eraldi parklad, aga mitte igal pool... Ning kas see on tasuline?
Soomepoistel nii sisutihedad jututeemad, et ei ole aega vastata
Turu kohta ei oska öelda, aga Päälinnas on tsiklitele mõned tasuta parkimise kohad. Üldiselt ikka tasuline kõik. Olen ise saanud nii autoga kui tsikliga trahve Vantaal ja Espoos. Mingit halastust ja mõistlikku suhtumist siin loota pole. Äkki keegi leiab aega siiski täpsemalt vastata?
viimasel 2hel aastal olen helsinkis parkinud tsiklit erinevatel tasulistel kohtadel ja siiani trahve pole tulnud. Samas kõrval olevatel autodel on olnud kojamehe vahel trahvid.
Õnnelikud juhtumid, kui ei ole trahvi saanud. Soome parkimiskontrollid on tuntud oma jäikuses, mis ka ajakirjanduses äramärkimist pälvinud. Naine sai enam-vähem kodupihal trahvi. Sattus peale kontrollile, ütles, et tegi kiire peatuse lapse lasteaiast pealevõtmiseks. Parkimiskontroll ütles, et ei saa enam tagasi võtta. Espoos said jõuludel kiriku külastajad trahvi. Sellest kirjutati leheski. Isegi jõulurahu ei ole neil sombidel. Olen küll näinud tsikleid, millel lenksu küljes lehvib parkimistrahv. Ise sain Espoos. Kuigi ratas oli pandud, et selleni küündimiseks oleks pidanud vaeva nägema. Mõistlikkust ei tasu loota. Kui saad trahvi iseg välismaist päritolu parkimiskella eest!?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.