Bikeshop.ee Teab keegi toimivat kontakti?
Re: Bikeshop.ee Teab keegi toimivat kontakti?
Sellega olen nõus, et hinnad on neil ok ja ka tarnekiirus on ok. Probleem on pigem selles, et suheldakse nagu nõukaaegses restoranis. Kui näitad läbi klaasi viiekat (loe: tellid neilt midagi ja maksad ära) siis on kõik ok, aga kui tekib vajadus suhelda, siis pannakse lihtsalt tuima.
Minu probleem tekkis sellest, et tellisin neilt uue KETI , mis tuli ka kiiresti kohale. Paraku jäi tellides märkamata keti pikkuse valik. Kohale tuli kett pikkusega 100 lüli. Mul on aga vaja ketti pikkusega 132lüli. Saabunud kett on originaalpakendis (korra sisse piilutud, isegi mitte täielikult avatud) tahtsin nendega suhelda teemal, võimaliku vahetuse kohta pikema vastu. Aga probleem ongi nüüd selles, et antud e-pood paneb lihtsalt tuima
P.S. Kui keegi on huvitatud antud keti omandamisest mõningase soodustusega, siis andke julgelt privasse teada. Tellin sel juhul lihtsalt omale uue keti ja lugu on minu jaoks lõppenud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.