Aprilia Pegaso 650 *Necro

Kasutaja avatar

Teema algataja
Necro
Postitusi: 92
Liitunud: 10 Aug 2012, 20:59
Tsikkel: R1200GS 07"
Asukoht: Tartu

Re: Aprilia Pegaso 650 *Necro

Lugemata postitus Postitas Necro »

Lõpuks saabusid kauaoodatud vabad päevad pritsimisest ja sai midagi liigutatud. Ksf kurikristjani käest sai silindripea parandatud versioonis tagasi toodud ja järgmise vennikese juurde viidud, kes klapid ette võttis. Samal ajal ladusin teisi asju kokku. Nagu ikka, siis mõni keere tahab ülekeeramist, mõni keermeliimi jne. Enamus uutest juppidest on külge poogitud. Mõned detailid said uued värvikihid selga ja on praeguseks juba masina külge kinnitatud.
Karburaatorid puhastasin ja lappasin kokku koos uute membraanide ja tihenditega. Tagumine hammakas ja pidurisüsteem läks ka külge. Summutid said uued värvikihid ja üks sai keevitust tunda. Enamus juhtmestikust, mis mootorist tuleva kimbuga otsest kokkupuudet ei oma sai ka ära ühendatud. Võtsin vana aku, millel veel 12 V jagu pinget sees oli ja testisin tuled/viled ka ära. Alguses oli suunatuledega mingi müsteerium, aga juhtmed õigesti ära ühendades hakkas asi õigesti tööle. Esimesed gondlid viskasin ka ajutiselt küljest ja ajasin ratta garaazist välja. Tegin õuepeal väikse tiiru ratast käekõrval lükates, et see õige tunne tagasi saada. Ja täpselt sama, mis alati, jube väikse pöörderaadiusega ja lükates tundub ratas kuidagi suur olevat :D. Pärast saduldasin suksu korraks ära ja hüppasin selga. Liigendisüsteemist pole enam seda kriuksu sees, mis ennem oli ja tagumine ots tundub konkreetsem kui enne.
Ehk siis mingi eluvaim on juba sees. Mis siis, et see on ainult plinkivate suundade ja läriseva signaali näol, aga masin veereb ja vähemalt olen ise rahul :D
Pilt
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”