Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
Re: Soome tsiklimehed
kumar kirjutas:5000-de pöörde juures,mingi poole meetri kaugusel ja nurga all.. Teistele hea soovitus. Kui tahate rajale minna,siis käige enne ülevaatus punktis mòòtmas. Kes ei ole torude db -des kindel.
Jah, mõõdad ülevaatuspunktis ja kui üle on, saad numbrid letti laduda ja ülevaatuse aja broneerida.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Pole päris nii ka. Ega sa ylevaatusele ei lähe. Lihtsalt mòòtma. Käisin eelmise tsikkliga mòòtmas. Andsin vanale 10 ja oli ok.
-
Teema algataja
-
Lähen küll,kui ütled kus on kogunemis koht. Ja U vòiksid panna sinna toringile.
Mòtlesin ise teha tiiraka,aga vòin olla ka lihtsalt kaasosaline. Nii et,tahan süüa ka ja korraliku päeva kava.
-
Teema algataja
Lähtö edelleen Vuosaari satama ABC
Sunnuntaina 25. Toukokuuta klo 11.00
Tankkaa pyörä, tyhjennä rakko, ota himasta mukaan pussillinen hurttia huumoria.
Tutustu letka-ajo ohjeisiin! Eli ne risteykset merkataan....
Paluu PK-seudulle joskus klo 17 aikoihin.
Filosofiaa...
Matkaa kertyy n. 300km
Matkalla syödään ja tankataan puolenvälin tienoilla.
Kaikki mukaan aikovat pliis kuitatkaa!!
-
Touring tiirult tagasi.mõnusad 340 km kurvilisi teid.Täna ei saa küll öelda,et igav oli.Nagu arvuti mänus-paremale,vasakule jne.jne.Pärsi hea oli olla lihtsalt kaas sõitja.Mitte kogu aeg vedaja olla.Tuono ehk lisab mõne pildi ka siia tänasest päevast.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Keegi Tarmo Neemre ajab rumalusi suust välja:
olen siin soomes motopargis juba 3 suve käinud rada sõitmas.küll siin näeb ikka erinevaid inimesi rinkat sõitmas.eile jäi silma vast 50tes naisterahvas.tsikkel täitsa rinkagondlites.ise tegi kõik vajaliku ja lasi 30min järjest rajal.ei ütleks et ta teistest väga palju aeglasem oleks olnud.meil ei julge ka need kes sirgel kõvad mehed keerama ja nokka tõstma rajale tulla.siit pisike üleskutse-kõik rajale.päevapilet maksab ainult 70e ja rajakõrval pakutakse ka kohvi ja süüa.olemas ka motomajad kui tullakse pundiga ja tahetakse ööseks jääda.minuga võivad ühendust võtta ka kõik eestlastest motomehed kel huvi tulla rajale tulla et järgmine kord koos minna.keegi ei tee siin mingit numbrit sellest kui oled algaja ja tahad proovida.kõik on teretulnud.
-
Tuono kirjutas:Keegi Tarmo Neemre ajab rumalusi suust välja:
olen siin soomes motopargis juba 3 suve käinud rada sõitmas.küll siin näeb ikka erinevaid inimesi rinkat sõitmas.eile jäi silma vast 50tes naisterahvas.tsikkel täitsa rinkagondlites.ise tegi kõik vajaliku ja lasi 30min järjest rajal.ei ütleks et ta teistest väga palju aeglasem oleks olnud.meil ei julge ka need kes sirgel kõvad mehed keerama ja nokka tõstma rajale tulla.siit pisike üleskutse-kõik rajale.päevapilet maksab ainult 70e ja rajakõrval pakutakse ka kohvi ja süüa.olemas ka motomajad kui tullakse pundiga ja tahetakse ööseks jääda.minuga võivad ühendust võtta ka kõik eestlastest motomehed kel huvi tulla rajale tulla et järgmine kord koos minna.keegi ei tee siin mingit numbrit sellest kui oled algaja ja tahad proovida.kõik on teretulnud.
Vähe ebaselge üleskutse.Kuhu rajale ja kuna.
-
Kui Tuono küsib,et kes tuleb pühap.Kivenlahden Teboil 11.30-ks,siis ma olen tulija.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Kui Tuono küsib,et kes tuleb pühap.Kivenlahden Teboil 11.30-ks,siis ma olen tulija.
Kas peale Kumari keegi veel tuleb?
-
Teema algataja
Kas reedel keegi bomberile tuleb/läheb?
Arvatavasti toimub, kui vihma ei saja ja kogunemispaik on ikka kehäkessä ning start ca. 18.00
Tuono kirjutas:Kas reedel keegi bomberile tuleb/läheb?
Arvatavasti toimub, kui vihma ei saja ja kogunemispaik on ikka kehäkessä ning start ca. 18.00
Kas see bomber on täna? Ja kus on kogunemine?
-
Teema algataja
Vallu kirjutas:Tuono kirjutas:Kas reedel keegi bomberile tuleb/läheb?
Arvatavasti toimub, kui vihma ei saja ja kogunemispaik on ikka kehäkessä ning start ca. 18.00Kas see bomber on täna? Ja kus on kogunemine?
Kui täna on reede siis jh, kogunemispaik on kehäkessä (kehä3 ääres olev motorest)
-
Teema algataja
Kas sinna üritusele on tulijaid? http://www.helsinkibikeshow.fi/index.php/tapahtuma
Tänane bomber oli ikka ülikõva
Tere!
Kas leidub kedagi, kes nädala jooksul liiguks kaubikuga Eesti ja kuhu vaevatasu eest mahuks üks tsikkel ja mõned kotid träni peale. Helsinkis asuvad asjad Puistola rongipeatuse ligidal ja Tallinnas oleks vaja Järve keskuse juurde saada. Koit +358417019429
-
Tuono kirjutas:kumar kirjutas:Kui Tuono küsib,et kes tuleb pühap.Kivenlahden Teboil 11.30-ks,siis ma olen tulija.
Kas peale Kumari keegi veel tuleb?
Paistab,et vist ei tule kedagi homsele touring tiirule peale minu ja tuono.
-
Touring tiir tehtud,420km selja taga.Täna oli touringul 25 tsikklit kokku,millest 4 olid eesti poisid.Mõni somm peaks küll algajate gruppi sõitma minema.Venitavad,pidurdavad,lökudavad ei julge kallutada ja selle venib rong nii pikale,et pidevalt peab viimaseid järgi ootama.10 korda küll sai täna rongi järgi oodatud.Ees vedur laseb normaalse tempoga,aga näe,ei jõua viimased järgi.Paar touringut veel ja siis saab rehve vahetama minna.Juuni juba käes,aga sõitjaid ikka pole veel lisandunud.Ei tea,kas ootavad sügist,et kas siis keegi sõitma ka tuleb.
-
Teema algataja
Tänud Kumarile, lebokale ja Vallole, et viitsisite tulla, paar nigelat pilti ka
http://fotoalbum.ee/photos/Tuono/106458243
-
- Kontakt:
Tänud jah, oli tore sõit. Ja eriti tagasitulek, kui oli see viimane pidur ka vahelt kadunud
-
Teema algataja
Kumar ja lebokas siin on teile vähe kiirem sõit ja kui see jääb aeglaseks siis vaatan kuna üks teine tüüp veab ning annan teada, ma ise ei tule, sest oskused ei küündi kiirele sõidule, peab vist minema rinkale kiiremat sõitu harjutama ja siis kiirema pundiga sõitma.
Sõit: http://www.moottoripyora.org/keskustelu ... -klo-17-30
-
Praegu ei saa kyll kuhugile minna,sest tagarehv on suht läbi. Enne,kui uued alla saab,siis kyll vòib minna. Plankudega pole eriti mòtekas marutama minna. Ühe touringu ehk kannatab veel ära.
-
- Kontakt:
Mul ei sobi need tööpäevased sõidud. Mul sel ajal viimane kohvipaus alles . Ja eks ma peaks ka enne harjutama väheke- algaja alles
-
lebokas kirjutas:Mul ei sobi need tööpäevased sõidud. Mul sel ajal viimane kohvipaus alles
. Ja eks ma peaks ka enne harjutama väheke- algaja alles
No ärge hakake nyyd pihta."Üht äkki on nyyd kòik algajad. Kust neid kogemusi muidu tuleb,kui,just avalikelt teedelt. Kellega ma siis lähen,kui rehvid on vahetatud?
-
- Kontakt:
kumar kirjutas:lebokas kirjutas:Mul ei sobi need tööpäevased sõidud. Mul sel ajal viimane kohvipaus alles
. Ja eks ma peaks ka enne harjutama väheke- algaja alles
No ärge hakake nyyd pihta."Üht äkki on nyyd kòik algajad. Kust neid kogemusi muidu tuleb,kui,just avalikelt teedelt.
Kellega ma siis lähen,kui rehvid on vahetatud?
No ma olen ikka ja alati käpp, kui ajaliselt sobib. Varsti vaja niikuinii jälle uuem tsikkel muretseda
-
Teema algataja
puna kirjutas:Osta minu tsikkel ära siis peaks kiire olema küll.
Ducati ei ole sõitmiseks loodud, see rohkem kohviku ees eputamiseks, sõites laguneb ära ju
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Sõitmine sellega on rõõm ja ei ole kuulnud, et need mudelid kellegil väga laguneks.
-
Teema algataja
puna kirjutas:Sõitmine sellega on rõõm ja ei ole kuulnud, et need mudelid kellegil väga laguneks.
Läbisõidud on ka ju olematud!
Tule sõitma siis saame ka su "uut" tsiklit näha ja ehk lubad isegi korra peale istuda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.