Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800

reimps

Re: Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800

Lugemata postitus Postitas reimps »

maaru5 kirjutas:

Nüüd tuleb välja, et see on nii uus mudel, et ega kellelgi otsest kogemust selle tsikliga ei ole-siis nii võikski ju öelda ja rääkida Agusta mudelist üldiselt.

Mida ma itaallastest rääkides siis tegin?

See, et inimesed kohe kõvatajaks ja Kia pereautoga kulgevaks tembeldavad siis seda küll nõuandvaks kommentaariks lugeda ei saaks ja see, et asju võrrelda ei saa see ei pea ka paika-kõike saab võrrelda ja kõige üle on võimalik arutleda-ei pea hakkama inimesi alavääristama. Nii, et kui kellelgi on midagi konkreetset öelda teemaga seonduvat siis kõik sõbralikud kommentaarid on oodatud, palun mitte risustada teemat!

Ma olingi üdini sõbralik-aasiv. Lõpus sai pilt selgeks, kellega tegu, siis muutsin ka tooni vastavalt. Lihtne ju, mulle ei meeldi ennast korrata ja ma pidin seda eespool tegema. Aga mõnikord tasub kuulata ka kommentaare, mis ütlevadki vaid: "Hea ratas, saad nui, aga oled ikkagi rahul" ja "Usu mind" ning "Mu järgmine ratas saab olema Ducati miski tippmudel või MV Agusta, kui vähegi finantsi on". Eriti kui ütlejal on profiilis kirjas, et ta ka itaallasega sõidab. Sihukesed tüübid ei ole eriti praktilised, võibolla pole eriti intelligentsed, aga neil on faking hea maitse, sest nad ei viitsi enam halli japsiga sõita, vaid tahavad seda kõige ehedamat kepi, mis vaid mõned tsiklitootjad pakkuda suudavad. Ja seda suudavad vaid Itaalia vabrikud pakkuda. Jaapani omad on ka head tootjad, aga teistmoodi tipus, lollikindla universaalsuse tipus.

Kui su valulävi on tõesti nii madal, et mu üle-kümne-sõnalised esseed haiget teevad, siis teretulemast biker.ee'sse, sa oled maiuspala :mrgreen:

Ja mul oli siiski õigus 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”