Aitäh!
Moderaator: Moded
Re: Aitäh!
Aitähh Villemile (load.ee) viimase lihvi ja asjalike nõuannete eest! Tehtud!

-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Suur aitäh, Nõelamees-nahamees-Erkkinaator vesti parandamise/vahatamise/embleemitamise eest! . Korralik töö
ja kenasti paraadi hommikul käes, tali ilgelt happy.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Veel kord suurimad tänud p6rgulisele! Enam ei pea ma garaazis sooja õlut jooma.
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Suur aitäh Villule Motodepoost, kes paari liigutusega mu kiivri lõuaosa kinnituse ära vahetas- aasta aega olen sellega hädas olnud.
Abi kiire ja korralik!!!!
AITÄH!
-
- Tsikkel: Kawasaki ER-6n
- Tänanud: 5 korda
Tahan tänada
*tsiklisti, kes vastu tulles ees ootavast fööniga onust teada andis
*naaberriigi numbrimärgiga madallendurit, kes otsustas minust möödudes mitte reastuda kõrvalritta
- fööniga onu, kes madallenduri kohe rajalt maha võttis
-
- Tänanud: 4 korda
Eks kahjurõõm ole see kõikse suurem rõõm...
pisimy kirjutas:Tahan tänada
*naaberriigi numbrimärgiga madallendurit, kes otsustas minust möödudes mitte reastuda kõrvalritta
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
crappersledge kirjutas:Eks kahjurõõm ole see kõikse suurem rõõm...
pisimy kirjutas:Tahan tänada
See madallendur oleks võinud järgmisel hetkel kellegi surnuks sõita
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Versys 650/KTM 525EXC/Z800
Suured tänud ratturile (punane bike, mille numbrimärki ma kahjuks ei kohmanud vaadata), kes Sa täna õhtul üheksa paiku Valga - Pärnu maanteel Kilingi-Nõmme juures seisma jäid, et mind teel, keset pärisuunavööndit, vedeleva rehviräbala eest hoiatada ning selle siis sealt ära koristasid. Kniks ja maani kummardus
pühak kirjutas:Tänud M.T.-le!
Aitäh sulle ka! Mul kelder puhtam ja kasutuskólblikud (loodetavasti ) asjad ei läinud prügimäele, loodus puhtam jne. Mulle ei meeldi asju ära visata kui kellelgi vóib neist veel kasu olla.
-
- Tsikkel: stitch 2002 gixxer750
- Tänanud: 6 korda
Tänud ratturile kes pühapäewal seisma jäi paide ja mäo vahel kui ma käiguvalitsa varrast parandasin.( telefoni akui oli tühi ja kodust kaugel maru pikk tee oleks lükata olnud)
Katza kirjutas:Suured tänud ratturile (punane bike, mille numbrimärki ma kahjuks ei kohmanud vaadata), kes Sa täna õhtul üheksa paiku Valga - Pärnu maanteel Kilingi-Nõmme juures seisma jäid, et mind teel, keset pärisuunavööndit, vedeleva rehviräbala eest hoiatada ning selle siis sealt ära koristasid. Kniks ja maani kummardus
Palun palun.
rosu kirjutas:Tänud ratturile kes pühapäewal seisma jäi paide ja mäo vahel kui ma käiguvalitsa varrast parandasin.( telefoni akui oli tühi ja kodust kaugel maru pikk tee oleks lükata olnud)
Pole tänu väärt!
Tänud yeekimile abi eest jeebaist asjade tellimisel tegelesin terve õhtu kleepimisega
Nüüd olen õlled veel taga
Valel on lühikesed jalad!
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Aitäh kasutajale Marxoon, kes vähe isemoodi lasernivelliiri soovile väga mõistliku hinnaga lahenduse leidis!
-
- Tsikkel: Honda NC700X
- Tänatud: 1 kord
Aga palun!
joel kirjutas:Aitäh kasutajale Marxoon, kes vähe isemoodi lasernivelliiri soovile väga mõistliku hinnaga lahenduse leidis!
Aitäh saqu'le sahtliboksi eest. Garaažis jälle üks vajalik "mööblitükk" juures.
-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Igavene au ja kiitus biker24.ee eesrindlikule töökollektiivile operatiivselt osutatud abi eest.
Madmax aka Kadunud Vőti.
-
- Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
- Tänanud: 3 korda
Ma tänaks ka hr. Nõela, kes mulle Saksa tagasi helistas ja üritas aidata mõista, mis kuradi maksu nad mult tahavad. Asja lõplik käik oli siis selline, et ilma selle maksuta poleks ma sealt ära saanud.. ja mulle on siiamaani selgusetu, mis KURADI maks see oli. Mingi saksa teedel liikumise maks... pole kuulnud kunagi sellest ja arvatavasti edaspidi ka ei kuule....Arusaamatu..
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Kui ma ei eksi siis alates poolast lõunasse peab juba maantee maksu ehk vinjetti maksma, peale piiriületust tuleb putkadel silm peal hoida, muidu läheb väga kalliks maksma, slovakkias maksis nädalane vinjett vist 12 euri vms aga kui enne riigist väljumist politsei kinni peab siis on trahv 140 euri. Ise pääsesin kuna väike laps oli autos ja ment oli just värskelt isaks saanud.
Aitäh Biker24 poe meeskonnale kvaliteetse ning kiire teeninduse eest varustuse valimisel ja soetamisel
Margusxx kirjutas:Kui ma ei eksi siis alates poolast lõunasse peab juba maantee maksu ehk vinjetti maksma, peale piiriületust tuleb putkadel silm peal hoida, muidu läheb väga kalliks maksma, slovakkias maksis nädalane vinjett vist 12 euri vms aga kui enne riigist väljumist politsei kinni peab siis on trahv 140 euri. Ise pääsesin kuna väike laps oli autos ja ment oli just värskelt isaks saanud.
tsikli ostmisel taheti pappi...see paber võeti ära, muidu poleks nad numbrit andnud...selgitus oli umbes selline, et nende 15 päeva jooksul, mil transiitnr. kehtib, on see nagu teemaks... kõik sakslased pidavat seda ka maksma.. no ma ei mõistnud..pole veel sellise paberiga kokkupuudet olnud
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Sam55 kirjutas:Ma tänaks ka hr. Nõela, kes mulle Saksa tagasi helistas ja üritas aidata mõista, mis kuradi maksu nad mult tahavad. Asja lõplik käik oli siis selline, et ilma selle maksuta poleks ma sealt ära saanud.. ja mulle on siiamaani selgusetu, mis KURADI maks see oli. Mingi saksa teedel liikumise maks... pole kuulnud kunagi sellest ja arvatavasti edaspidi ka ei kuule....Arusaamatu..
Saksamaal peaks alla 3,5 tonniste sõidukitega liiklemine siiani ikka tasuta olema?
Tshehhi, Shveits ja Austria tahavad vinjetti, mujal lihtsalt tasulised kiirteed (Austrias on vinjetti ka vist ainult siis vaja kui plaan kiirteid kasutada, muidu mitte).
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Sam55 kirjutas:Margusxx kirjutas:Kui ma ei eksi siis alates poolast lõunasse peab juba maantee maksu ehk vinjetti maksma, peale piiriületust tuleb putkadel silm peal hoida, muidu läheb väga kalliks maksma, slovakkias maksis nädalane vinjett vist 12 euri vms aga kui enne riigist väljumist politsei kinni peab siis on trahv 140 euri. Ise pääsesin kuna väike laps oli autos ja ment oli just värskelt isaks saanud.
tsikli ostmisel taheti pappi...see paber võeti ära, muidu poleks nad numbrit andnud...selgitus oli umbes selline, et nende 15 päeva jooksul, mil transiitnr. kehtib, on see nagu teemaks... kõik sakslased pidavat seda ka maksma.. no ma ei mõistnud..pole veel sellise paberiga kokkupuudet olnud
See mida sinult taheti oli ilmselt transiitnumbri liikluskindlustus?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.