Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Macintosh kirjutas:
franz125 kirjutas:

Ja nutitlefoni paigaldus tsikklile on selline raketiteadus mida võivad sooritada ainult sisselogitud liikmed.ja veel see,et miks peab eraldi nendesse teemadesse sisse logima?

Jep. Nutitelefoni paigaldus on salajane info põhisuunitlusega raketiteadlastele.
Aga kui tõsise ilmega rääkida, siis keegi on postitanud nutitelefonide jutu ilmselgelt valesse teemaasse.
Aga miks ei peaks sisse logima?

Kui nüüd igavusest lihtsalt demagoogiat taga ajada, siis küsiks, et miks ikkagi peab osade teemade lugemiseks sisse logima? Mis see reaalne point on? Mina oma hallollusega sellest hetkel aru ei saa, sest teemad mis sisselogimist nõuavad on minu arvates täiesti lambist teemad.
Miks ma ei logi iga kord sisse? Seepärast, et ma ei soovi koguaeg püsivalt sisselogitud olla (kuigi hetkel teatud põhjustel olen). Ja ma ei tea kas põhjus minu telefonis või milleski muus, aga mobiiliga sisselogimisel peab olema eesli kannatus. Kui kasutajanime ja parooli 1 sümbol per 2 sek kiirusest kiiremini sisestada, siis saadab see mind 100% na..ui ja kõik hakkab otsast. Ja 50% juhtudel teeb seda isegi eelpool toodud tempoga logides. Aga äkki on see minu Windoosa telefoni eripära, ma pole IT-mees. Seega loekski aegajalt teemasid ilma logimata, aga mingil põhjusel osasid teemasid ei saa. Seega miks ikkagi?

Mine “Ajaviiteks...”