Nutitelefon tsikli peale?
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Nutitelefon tsikli peale?
Kui peab tolmu ja veekindel olema, siis valikuid on vähe. Üldsielt ei soovita vaadata mingeid elsootilisi seadmeid, sest nedega kaasnevad tavaliselt mingid enneolematud hädad. Sinu büdzett on vee ja tolmukindlate variantide jaoks liiga madal. Ainult Hiinlased toodavad selles hinnavahemikus rugged seadmeid. Mõned ütlevad, et pidid täista tasemel olema.
Variandid mida mina saan soovitada (ükski ei mahu sinu büdzetti):
- Galaxy S4 active
- Sony Xperia Z2 (jaa ma tean, et sul on Sony suhtes eelarvamus aga sama häda võib tabada suvalist telefoni suvalisest margist)
- Samsung Galaxy S5
- Cat B15
Mina teeks nii:
- ostaks sobiva (mitte veekindla) nutitlelefoni
- Korraliku ümbrise, et teda kaitsta mahakukkumisel
- Korraliku lenksukarbi (koti) et kaitsta teda tsiklisõidul
Telefoni puhul pööra tähelepanu ka sellele, kuidas ekraan päikesevalguses loetav-nähtav on. Mõne variandi puhul ei näe tõeliselt mitte midagi.
Sinu eelarve piires oleks hea valik: Motorola Moto G. Hind 199.-
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lisaks veel nutikate teemale, et võtsin nädalaks testida Win8 telefoni NOKIA 925 ja peale seda nädalat lendas mu Android Samsung sahtlisse ja asemle tuli NOKIA. Peale selle, et tarkvaraliselt on telefon oluliselt mõnusam on oluline eelis ka see, et see on esimene nutikas mille ekraani on võimalik ka heledas päikesevalguses lugeda. Sai seda just selles osas võrrelda hetkel üheks parimaks androidik loetava LG Nexus 5-ga ja NOKIA oli peajagu parem.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Ma kasutan tsikli peal (ja ka muidu) sellist leiutist nagu Nokia 5800. Ta raip on jube vastupidav igasugustele põrutustele ja lendamistele, samas kui IP 67 certiga Sony Xperia Go mul saba andis, kui ma ta taskust porilompi kukutada suutsin...
Ja kindaga näperdamist kannatab ka, kuna tal on reaalsele puudutusele reageeriv ekraan
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Vee ja tolmukindlu peab olema 100prossa, sest quadiga paugutan 12kuud aastas ja telefon on alati "taskus". Mul on Ipad olemas, niiet mingit super arvutit ma ei soovigi ja geps on kah motika oma olemas. Pigem sooviksin telefonis WAZE jooksutada.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
mx77 kirjutas:kas sellel xCoveril ekraani reso väga viletsad ei olnud?
Peale selle on ta aeglane ja ebastabiilne. Mõlemaid versioone omanud. Poole aasta pärast andsin lihtsalt ära.
Ja Nokia, ehk siis tegelikult on idu operatsioonisüsteemis ehk Windows'is on ilmselt parim nn. bang for buck apastraat. Milline iganes neist.
Pane oma sellele 925-le Win 8.1 ja sa ei kahetse Annab juurde paar-kolm üsna mugavat vidinast nagu näiteks androidi laadse ülevalt alla avaneva quick menüü, erineva helivaljuse mussile ja helisemisele, normaalse helistamis ja kontaktide aplikatsiooni jms. (See viimane on eriti hüva asi, enam ei pea nagu lollakas kolm korda tagasi helistamiseks tippima, vaid inimese moodi korra vajutad ja tüüp helistab).
Täis featuuride list:
http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-features
Installatsioon on nii, et pead developer preview panema, siis ta updateb ise 8.1 peale.
http://tech.firstpost.com/news-analysis ... 21950.html
Cortanat ära pane, see on rämps.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
See Cat isegi mahub ju hinnapoolest... kuigi peaksin minema seda poes näpima.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: TDM 900 (kollane ;)
- Kontakt:
iseenesest peaks olema kõige lihtsam valik see, et ostad meelepärase telefoni ja sinna juurde ebays't veekindel hoidik, mis käib lenksu külge (ca 6-10eur). väga hea lahendus. Vähemalt isiklikult olen rahul
-
- Kontakt:
stev666 kirjutas:Milla see w8.1 ametlikult välja lastakse
mul telefon ütleb, et summer 2014.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Soovitan Xperia V-d tsiklile. 4,3 ekraan 720p reso. 1,5Ghz dual Core. Aku vahetatav. Saab ilusti Wazet jooksutada, kiire. terve aasta juba regulaarselt kraani all pestud ja kümneid kordi maha kukkunud ja siiamaani muretu. Lisaks saab on tal olemas laadimisklemmid küljel. Ise mõtlen midagi sellist tsiklile aretada. http://www.brodit.com/product.html?id=5 ... Xperia%20V Siis ei pea juhet nusserdama iga kord seest navi+dataga telefoni akult kaua ei pea. Samuti peaks NFC tagima saama progeda telefoni automaatselt GPS/Data + Waze tööle panema kui hoidjasse pista. Lisaks saab ju mingi kummipaelaga kinni veel tõmmata nagu mõnel teisel hoidjal
Edit: EI maksa hingehinda ka 249EUR lepinguvabalt klickis http://www.klick.ee/parima-hinnaga-nuti ... ria-v.html
Ise mõtlesin sellise hoidja võtta:
http://www.ebay.co.uk/itm/ZIXTRO-SAMSUN ... 3f2776e4a0
Aga tundub et laadija jaoks peab ka kuidagi augu puurima.
Piaggio Sfera 125 -> Kawasaki Z750 -> KTM SuperDuke 990 -> Aprilia Tuono V4R APRC + Aprilia RSV4-R
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
stev666 kirjutas:Milla see w8.1 ametlikult välja lastakse
Juuni algul tulevad väljamaale müüki x30 seeria klotsid koos 8.1-ga ja ilmselt umbes siis hakatakse update'le ka ligi laskma.
Aga ei tarvitse oodata, developeriga peale ja töötab nagu prillikivi. Ainus vaev on see kasutaja teha, ülejäänud on automaatne.
-
- Tsikkel: Seven Fifty
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 6 korda
Ostsin täna ITshop-ist mingi 19 euri eest lenksu kinnitusega veekindla koti oma nokiale, tundub asjalik - tegin just väikese testisõidu. Kinnitus on plastist aga suht korralik.
Varem olnud: IZ-56, Bmw F650GS, Bmw K75, Yamaha TDM850, Honda Seven Fifty, Yamaha XJ600N, Jawa 634 & 638.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.