Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Peaks vist see olema, tundub, et pakend on vist uuenenud:
http://www.loctiteproducts.com/p/13/7/e ... ncrete.htm
Mul see Hydroscandist näppu hakanud.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ma tänan!
Prooviks lähen võtan Stokkerist neid imevardaid ka, kui muud ei saa siis kogemuse ikka saab.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Puht inimlikust uudishimust küsin, mis aparaat selliseid terasid kasutab?
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Loff kirjutas:Puht inimlikust uudishimust küsin, mis aparaat selliseid terasid kasutab?
Hea küsimus!
Usun, et miljonid masinad, aga meie tehases pähklite pakkimismasin ja teeb see siis pakendile selliseid auke.
renXx kirjutas:Usun, et miljonid masinad, aga meie tehases pähklite pakkimismasin ja teeb see siis pakendile selliseid auke.
Mitte, et 100% sealt võiks saada, kuid äkki Printlfy-st küsida (endine Efraim Trading), Laki tn? Tegeleb trükitööstuse seadmete materjalidega, see augupress on suhteliselt sarnane temaatika. Kindlasti on lihtsam-odavam kuskilt tellida, kui teha lasta, kui on standardne "euro slot punch"
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Loff kirjutas:Keegi meil siin alumiiniumi jootmisega tegeleb? Jahutusradikal on korgi pesa ülemise vanni küljest lahti. Päris lahti ei ole aga lekib, ei hoia survet sees. Keevitamine ei pidavat pidama jääma.
Alumiiniumit joota ei saa . Ainult keevitada !
Sul on elektroodkeevitus ju olemas . Osta paar kolmest varrast ja anna aga minna .
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Sten kirjutas:Loff kirjutas:Keegi meil siin alumiiniumi jootmisega tegeleb? Jahutusradikal on korgi pesa ülemise vanni küljest lahti. Päris lahti ei ole aga lekib, ei hoia survet sees. Keevitamine ei pidavat pidama jääma.
Sul on elektroodkeevitus ju olemas . Osta paar kolmest varrast ja anna aga minna .
Tegelikult saab, aga ilge nu...s on
https://www.google.ee/search?q=How%20to ... TF-8&hl=et
Aga ma ei usu ilmapeal, et see saaks tugevam olla kui keevitamine.
-
No ma ühe alu keevitajaga rääkisin, kes on omal tsikli radikat lappinud. Ütles, et need kohad, mis on jahutusvedelikuga kokkupuutes olnud, sinna jäävad õmblusesse boorid sisse ja sealt hakkab ka lekkima. Variant on muidugi, et ajas kelbast ja ei viitis asjaga tegeleda. Ta oma radikad on saatnud Tartusse tegemisse.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tänatud: 2 korda
Sten kirjutas:Loff kirjutas:Keegi meil siin alumiiniumi jootmisega tegeleb? Jahutusradikal on korgi pesa ülemise vanni küljest lahti. Päris lahti ei ole aga lekib, ei hoia survet sees. Keevitamine ei pidavat pidama jääma.
Nali naljaks aga mul tööjuures ühe mersu maasturi radikas parandati tina ja jootekolviga ära (kinnitus kronstein oli küljest rebenenud ja tänu sellele oli täitsa märkimisväärne auk sees). Mersu sõidab selle tinaplönniga siiamaani ringi
Maaks kirjutas:Sten kirjutas:Loff kirjutas:Keegi meil siin alumiiniumi jootmisega tegeleb? Jahutusradikal on korgi pesa ülemise vanni küljest lahti. Päris lahti ei ole aga lekib, ei hoia survet sees. Keevitamine ei pidavat pidama jääma.
Sul on elektroodkeevitus ju olemas . Osta paar kolmest varrast ja anna aga minna .Tegelikult saab, aga ilge nu...s on
![]()
https://www.google.ee/search?q=How%20to ... TF-8&hl=et
Aga ma ei usu ilmapeal, et see saaks tugevam olla kui keevitamine.
Õigete vahenditega(räbustipulber/pasta,jootevarras jms.) väga eduliselt saab joota alumiiniumi. Täna just järjekordselt parandasin ühe radiaatori ja torule jootsin jupi vahele. Survetest käib 20bar, ei jää ei poorne ega midagi. Kui kellegil veel vaja, võin aidata.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Survetest 20 bar? Mingi koma viga. Või äkki psi-d?
koi kirjutas:Survetest 20 bar? Mingi koma viga. Või äkki psi-d?
Kõik õige, 20bar-i. Tegemist konditsioneeri detailidega, milles töörõhk on u. 15bar, kontrollin igaks petteks pisut tummisema survega.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Kas keegi tulelüliti korpusele uute kirjade pealetrükkimisega ka tegeleb? Mõõtmed: 75x50x65mm. Materjal: värskelt lihvitud alumiinium, niinimetatud "harjatud pind". Pärast lakin mattlakiga üle.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kas siin keegi oskaks veidi juhtnööre anda kuhu pöörduda murega "Mul on pumbamaja puurkaevuga ja seal kunagi oli pump (jäi kellegile näppu kui "läbi jalutas") tahaks uuesti hoonetesse vee saada."
Ma olen küsinud ühe hinnapakkumise Hekes Eesti OÜ-st eelmine aasta raha saamise projekti jaoks enam vähem hinna teada saamiseks ja tegelikult sealt vaid hea kogemus aga pakkusid, et "Kui teil on ehk endal head suhted torumüüjatega siis saate näiteks toru ja liitmikud ise osta." On keegi kuskil mõni torudega tegeleja või ka pakkujaid sellele veepumba asjale ...
Tuli välja et puurkaevudel peaks olema pass (mul seda kindlasti ei ole) jne, et nuputaks siis välja kuidas teada saada kui sügavale see pump peaks minema (10 m - 25 m).
Neid küsimusi on mul kindlasti veel või asju mille peale ma ise ei tuleks. Veidi googeldanud ja mingeid ehitufoorumeid uurinud, aga on asju mille peale minu naiseaju ei hakka...
Igatahes vaja enne talve loomadele vesi saada maksku miks maksab ja abi igati teretulnud (eelarve on piiratud, suurt raha ma ei luba
)
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Eks esmalt oleks vaja teada, kui sügaval on vesi maapinnast, kui sügav on kaev ise, millise läbimõõduga on kaevu mantel toru, kui palju vett vaja on. Need andmed on pumba valikul vajalikud. Kui loomadeks on lümme lammast, pole vee tarbimine suur ja ka nõrgematsorti pump tuleb sellega toime. Kümme lehma aga juba päris suured tarbijad.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Hoi!
Kas keegi tegeleb tööriistade müügiga?
Vaja oleks KORRALIKKU laser-nivelliiri:
Iseloodiv reguleeritava kõrgusega kolmhark/ jalg, regull mõõtelatt jne.
Eelarve ca 1000€
Pakkumised/kontaktid, mudelid paluks PS.
Vajalik on ka ARVE!
edu
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
yeekim kirjutas:Kas keegi tegeleb tööriistade müügiga?
Vaja oleks KORRALIKKU laser-nivelliiri:....
-
- Tsikkel: Suzu GSX 400E
Sry et vahele segan, aga Stokkerist küll enam ühtegi nivelli ei kavatse osta, sai ostetud Stabila tolle aja üks kallimatest mudelitest, hakkas valesti näitama, läks garantiiremonti, (kus viibis KAKS KUUD!!! ja seletati et ''ameerikast telliti'') vahetati miskit seal ära,töötas pool päeva ja läks tagasi, pärast oli laseri silm mingi lögaga mustaks tehtud ja see läks uuesti vahetusse, peale seda ei tööta lukustusnupp et pea lukku panna ning tihti ei anna patareid ühendust (hea oli et hooaja välisel ajal käis remondis), ühesõnaga, kui närvikulu soovid säästa, ei soovita stokkerit
-
- Tsikkel: Honda NC700X
- Tänatud: 1 kord
Eelneva jutu jätkuks:
Pakun kvaliteetseid lasernivelliire. Vt. http://www.markato.ee
Lisaks hooldame ja remondime kõiki brände optilisi- ja lasernivelliire.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Maruliis kirjutas:Kas siin keegi oskaks veidi juhtnööre anda...
Omal oli sama mure ca 3 aastat tagasi, lahendasin oma jõududega ära. Siiamaani toimib edukalt (ptüi 3x) Helista või kirjelda probleemi täpsemalt, võin kogemusi jagada.

koi kirjutas:Eks esmalt oleks vaja teada, kui sügaval on vesi maapinnast, kui sügav on kaev ise, millise läbimõõduga on kaevu mantel toru, kui palju vett vaja on. Need andmed on pumba valikul vajalikud. Kui loomadeks on lümme lammast, pole vee tarbimine suur ja ka nõrgematsorti pump tuleb sellega toime. Kümme lehma aga juba päris suured tarbijad.
Nädalavahetusel läheb mõõtmiseks igasugu ideid juba jagatud kuidas seda teha.
Ja vee tarve kõige hullemal ajal saab tulevikus olema 4000l ö/p. (ehk siis veised)
Eelarve jääb sinna 2000-1000 eur vahele (aga no hoone ise vajab ka veidi värskendust, lisaks jootja trassi paele paigaldamine, mis vist on lihtsalt kaevamise töö vaev).
Kas Tallinnas keegi veel peale Tsummi summutite taastamisega tegeleb?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Hoi!
Kes meil siin auto kliimaseadmetega tegeles?
Oleks üks natukene surem töö kui lihtsalt täitmine.
Edasine suhtlus privas.
edu
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Puurkaev peaks kindlasti olema registris, millele pääsed ligi näiteks siit: http://loodus.keskkonnainfo.ee/WebEelis/veka.aspx . Kui puurija on igati korrektne olnud ja puurkaevu rajamisel teinud ka uuringud (deebitid, staatliised ja dünaamilised näitajad jne) ja need registrisse kandnud, siis sealt saad ehk infot, mille alusel saab arvutada soovitatava pumba paigaldussügavuse, mis on omakorda aluseks pumba valikul (tõstekõrgus ja tootlikkus). Pump tuleks valida väikese reserviga nt. 10-20% , sest üldjuhul tootlikkus mingi aja pärast langeb (töörattad kuluvad). Kui on plaan panna vahele veel näiteks rauafilter, siis tuleb seda arvestada ka pumba tõstekõrguse valikul, sest võib tekkida rõhulang ca 1-2 bari. Ehk on abiks.
Maruliis kirjutas:Kas siin keegi oskaks veidi juhtnööre anda kuhu pöörduda murega "Mul on pumbamaja puurkaevuga ja seal kunagi oli pump (jäi kellegile näppu kui "läbi jalutas") tahaks uuesti hoonetesse vee saada."
Ma olen küsinud ühe hinnapakkumise Hekes Eesti OÜ-st eelmine aasta raha saamise projekti jaoks enam vähem hinna teada saamiseks ja tegelikult sealt vaid hea kogemus aga pakkusid, et "Kui teil on ehk endal head suhted torumüüjatega siis saate näiteks toru ja liitmikud ise osta." On keegi kuskil mõni torudega tegelejavõi ka pakkujaid sellele veepumba asjale ...
Tuli välja et puurkaevudel peaks olema pass (mul seda kindlasti ei ole) jne, et nuputaks siis välja kuidas teada saada kui sügavale see pump peaks minema (10 m - 25 m).
Neid küsimusi on mul kindlasti veel või asju mille peale ma ise ei tuleks. Veidi googeldanud ja mingeid ehitufoorumeid uurinud, aga on asju mille peale minu naiseaju ei hakka...Igatahes vaja enne talve loomadele vesi saada maksku miks maksab
ja abi igati teretulnud (eelarve on piiratud, suurt raha ma ei luba
![]()
![]()
)
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Keegi siin elektroonikaga ka tegeleb ?
Nimelt tarvis õks digitaalne ratta kompjuuter üle vaadata . muidu on kõik kena ja tore aga kõik võimalikud pikslid töötavad ja ei reageeri mitte millegile .
Aparaat ise selline :
Võib vabalt ka helistada või Ps-ida .
Sten
53448851
Kus saab soodsalt plastikupealsed klepsud taastada
-
- Tänatud: 1 kord
Kas keegi saab aidata transpordiga Tallinnast Tartusse. Oleks vaja üks uks (7x21) Suur Sõjamäelt peale võtta ja Tartule lähemale toimetada. Ukse saaks kätte tööajal. Vastu saan võtta suvalisel ajal.
Nii, et kellel haagis, rekka, kaubik, katuseraamid, universaalkerega auto või tegelikult mis iganes sõiduk, saaks viitsimise korral aidata. Tasu oleks humalas.
viis kaks 88 kolm kaks kuus
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
Mis ime mõõtühikut kasutad, kas on 7x21 meetrit suur see uks???
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
stev666 kirjutas:Mis ime mõõtühikut kasutad, kas on 7x21 meetrit suur see uks???
Tundub, et vist detsimeetrid? Aga võibolla ka transa eest antava humala liitrid?
Sebar kirjutas:/.../
Tasu oleks humalas.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.