caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
panheadi ülistiilne"heil hitlä" bobber cafe robbä 7400 euri- meenub, et liiga punnis,,, mis seal üldsä tehtud on,,pole meie maitse
dadaaaahh! 8000 euri eest midagi ilusat eestis söööne! mmm maitsekas,,,,tap tap- pikk aplaus......... :bsmile:kestvad ovatsioonid
mõni aeg tagasi siin samas teemas avaldasin arvamust, et meeldib selline vene rauast voolitu( sai isegi pilte pandud),, päris palju tuli vastakaid arvamusi.
E:mitte, et helesinine unistus halb oleks,,seda kindlasti mitte,,ülihea isegi, kui selline kamina kõrval sigari toas seisaks,,aga ikkagi on kuidagi kreenis see asi meil siin,,, kui ikka garaazis on üks vaba koht,,ja 8000-ndet kuidagi kokku ei kraabi,,ega ma eriti kurvastaks, kui panheadi 88 võtma peaks
E2: kaminat ka pole,, sigarituba ammugi mitte,, üks havanna sigar siiski meenub..
E3: tort unustas öelda, et see tagumine ......
E4: ja mina unustasin öelda, et kui mina juba ütlen,,,, siis,,, oot mis ma ,,,,,,,,,aaa seda wulfi vokki vaatasin mina hooaja avamis pildil kohe tükk aega ja huviga. hoia joont! sulle meeldib? mulle ka!
E5: kallis tellar! inimene on ajas muutuv! sulle võib üks päev veel jalad ees sõitmine meeldima hakata

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.