Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Ütleme nii et oli aimata et mulle uus kakaauk selle eest rebitakse. Ongi lihtsam sittuda.
Kollanokk olen tõesti ja noore inimese hulljulgust on kaa veel alles omajagu. Eks iga siuke juhtum leevendab seda olukorda, kunagi saab ka minust toyota mees. Aga praegu tõesti tunnistan et auto roolis poleks mõelnudki pidurdada. Oleks kaks minusugust kohtunud oleks me sõpradeks jäänud.
Vasakust ääres ei teinud pööret just selle tõttu et oleks autol aega eest ära sõita.
Pontusel jäi vist üldse arusaamatuks mis juhtus. Toimus hädapidurdus mis kogemuste ja oskuste puuduse tõttu lõppes külili kukkumisega ning gaasi peale keeramisega. Ja kas tõesti pole enne pinlock visiiridega kokku puutunud?
Siin kohal tahaks ka tänada kasutajat ets tema poolt valmistatud kukkumispunnide eest mis tegid sellest õppetunnist väga odava. Ainuke katkine asi oli käiguhoob. Toyota oleks ka vigastusteta kui sumpa poleks ilusat auku tema bumperisse kõrvetanud.
Aga jah, öppige minu rumalusest. Loodame et see jääb minu viimaseks videoks mida ma siia postitan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.