caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

wulfi
Tsikkel: Custom Gpz400

Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Lugemata postitus Postitas wulfi »

bikiinivooru kandidatuuri pildid siis, palun:

Pilt
Pilt
Pilt

midagi paremat hetkel ei ole, telefonipilte ei passi panna ju !

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

saba ja kõhualusega miskit ka plaanis teha? (nu ok, veljed ka...)
muidu täitsa ogens rotikohvi algus. mul igatahes tõmmavad siuksed aretised rohkm kriipsu kõrvuni kui miskid ******* **** ********* harlid.
omal alguses vist näga suht sarnane välja.

wulfi

Praegu ei ole plaanis midagi rohkem teha. Algselt oli plaan kõhualune puhtaks teha, aga siis kuidaki tekkis mõte just vastupidi kõik vidinad nähtavale tuua, lisas minu jaoks mingi erilisuse faktori. Stock ratastel kõik peidus, "iludus"kafedel kõik peidus. Ei tahatnud kohe põhimõttepärast nii :ner:

ja üldiselt selle projekti võtab hästi kokku järgnev, mille kusagilt leidsin:

"Rat Bikes Are No-Nonsense. Motorcycles? Sure - they use less fuel than cars, and motorcycles are easier to maneuver, park etc. But, deep down, the True Secret is: Motorcycles Are Fun. That's it! That's why we ride them, all the rest is just so much rationalizing. And Ratbikes are the ultimate distilled evolution of motorcycling: No Bullsh*t involved. Just do the minimum to keep them healthy and Ride. Let your bike wear it's visual history with pride. No time consuming cleaning, washing, polishing, adding shiny parts that do nothing. None of that, forget about it!"

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

no vähemalt ei kukkunud sa sõna "rat" peale solvunult ruigama :)
aga nuh mida iganes, süües kasvab isu, sõidad hooaja ära ja siis nagunii ajad sõrmed taha jälle.
rott on tore jne, lihtsalt soolikad võiks rohkem peitu panna, et need uhkelt tuules ei lehviks.
aga cheers muidu, nädala pärast saan ma ka vast sõitma :bsmile:

€goist

Lugemata postitus Postitas €goist »

wulfi kirjutas:

Praegu ei ole plaanis midagi rohkem teha. Algselt oli plaan kõhualune puhtaks teha, aga siis kuidaki tekkis mõte just vastupidi kõik vidinad nähtavale tuua, lisas minu jaoks mingi erilisuse faktori. Stock ratastel kõik peidus, "iludus"kafedel kõik peidus. Ei tahatnud kohe põhimõttepärast nii :ner:

Jajahh räägi nüüd, tahtsid pärnu paraadiks valmis saada :lol: tegelt esiotsa vaade kena, originaal paak on fugly aga sul ju poogen eks :mrgreen:

wulfi

eks igaühel omad eelistused ja maitse :)
endal juba uus toorik seisab garaažis. 600ne gixxef millest tuleb siis BobKat ehk bobber katana - termin foorumist customfighters

wulfi

€goist kirjutas:
wulfi kirjutas:

Jajahh räägi nüüd, tahtsid pärnu paraadiks valmis saada :lol: tegelt esiotsa vaade kena, originaal paak on fugly aga sul ju poogen eks :mrgreen:

Valmis oli ta juba mitu nädalat enne seda. Ja paak mulle meeldib just seepärast, et lisab esiotsale visuaalset massi. Tagant tühi, eest lahmakas!

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Paak on ikka õudne. See paak teeb ratta kah ära ilusti. Praegu on vaesemehe fighter. Aga kui sa oma esimest postitatud pilti vaatad, siis võiks olla täitsa selline pisut rotim cafe mingi asjalikuma paagiga.

EDIT: Keegi ei küsi, kas SULLE see paak meeldib :D Teistele peab meeldima. Siis saab feimi jne.

wulfi

õnnetu elu ikka kui teistele peab meeldima ja enda järgi ei saa asju ajada :D

Tort

Ma ei usu, et sa selle paagiga rahul oled, kui sa ikka oled cafe tõugu. Mugav on endale seda väita lihtsalt, sest nii ei pea midagi muutma.

wulfi

ei olegi väitnud, et see pure-breed cafe on :)
see on miski rotikas cafe mõjutustega, midagi mille välimus sündis järjest tehes ja ümber tehes, kuni ükshetk vaatasin peale ja mõtlesin, et no nii ongi see mis olema pidi. Vahet pole mille alla ta siis käib täpselt.
Poleks suurem asi probleem see paak kitsamaks teha või uus peale sobitada, aga mulle meeldib see, et paak nii suur on, kuna kõikidel siis nö puhastel cafedel ongi alumine joon sirge, kitsas paak. No milleks ma kordan asja, mida on juba 750000 korda tehtud, et siis foorumis saaks öelda, et näe ma tegin KA cafe, sobib teile ikka? :D Endale praegu meeldib ja nii jääb! Kui kunagi tüdinen, küll siis ümber rapin või keevitan üldse risttahuka sinna nullist. Küll siis läheks oigamine lahti siin :D

Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

huumorikool, ärge jumalaeest rohkem enda ratastest pilte postitage, need ei kõllllva mittttte kuhugi ju.

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

Õige jah! Paneme aint neid, mus guuglist leiame, sest teised ei oska guuglist otsida.

Tort

No mis virisete nüüd. Anti head nõu et vaheta paak ka veel takka otsa ära ja tibens. If you can't stand the heat....

Edit: Vabandust, kui olnud on juba, aga:

Viimati muutis Tort, 16 Mai 2014, 19:59, muudetud 1 kord kokku.

wulfi

Ei, mul pole üldse probleemi, muidugi tuleb arvamust avaldada, aga arvamusega on selline asi, et see on subjektiivne. Ja ma julgen väita, et see pilt ei tee kohe üldse õigust sellele paagile, sellel pildil ei ole minule ka teab mis iludus, aga päriselt peale vaadates ja sõites tundub see paak kuidagi õige. Ja no ma ei väsi kordamast, et juba sellepärast ei vaheta, et kõikidel kafedel on sirge ja väike paak :mrgreen:

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

Ilus kohe vaadata, kui elu käib ja kõik konnad krooksuvad :) muidu tore, et inimestel arvamus on, kahju lhtsalt vahest, et nad aru ei saa kui valesti nad aru saavad :)
Tseers :bsmile:
Omme ilus ilm, targutamise asemel soitma. Lubasid ead inimesed mulle ka miski xs'i hargivahele anda. Saan ka teada, mis tunne on soita ku miljon hobujoudu koguaeg varrukast votta pole :p

Tort

Novot ongi eks. Paha vaadata kui valed arvamused teistel võrreldes enda õigete arvamustega on :D

€goist

...ja kui siit väiksest vaidlusest veel mõni kehva "projekt" tegemata jääb või hoopis keegi midagi kena välja mõtleb ... krt antud foorumi poppimal teemal täitsa jumet :D

Ja tellis, google toob nii häid kui halbu näiteid ;) nts see silindrist tiibadega rakett
Pilt

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Sellel on küll paak selgelt liiga väike!

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

Äkki tuu omb meske moodne elektrimasin? Kes neist imemasinatest tänapäwal aru saab.

...aga muus osas - mida iganes selle autor suitsetas, et siukse mõtte peale tulla, i want some of that shit.

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

koi kirjutas:

Sellel on küll paak selgelt liiga väike!

Oleks tal paak sama lai, siis oleks maanteede AN-2.

Kordaks siin Oja Petsi klassikalist mõtet: "Sõitke ja ärge mölisege!"

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Tort

Mõista nüüd nalja ka ikka, Pühak :D Teisalt, kui nüüd tõsimeeli rääkida, siis liigpopulaarne ja pahatihti rutakas Peetri tsiteerimine ei ole siin absoluutselt kohane johtuvalt tõsiasjast, et tegemist on modifitseerimise teemaga.

PS! Mulle ei meeldi selle ratta gaasitross. Jubedalt kriibib silma. Õudne ikka mida ehitatakse.

Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

Sands on millegi mahedaga hakkama saanud.
eks neile kuttidele ole Duc 999 odav toorik ka.

http://www.rolandsands.com/wp/2014/05/16/suzukati

€goist

Heh, keegi on kena vaeva näinud, vist ka Eestis ..
Pilt
http://www.mototehnika.ee/used/1741426

Tea kas kiiver hinna sees :roll:

Tort

Bjuutiful 8)

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Keegi on just täpselt selle projekti teoks teinud, millest ma mõelnud olen. Korralikult ehitatud ja suht tagasihoidliku eelarvega sealjuures, kataloogist (st mitte Ural) tunduvad olevat vaid tagatuli ja suunakad. No ja karpad on korralikumad võrreldes 67a omadega pluss koonusfiltrid. Värvitöö ja detailide töötlus 5+ (w) . Kõvasti kergema oleks ainult veel teha andnud, Ural ju võimu poolest siuke kehvake näiteks vanade bemmi boxeritega võrreldes kasvõi. Esiporikas minimaalseks (kui üldse), raami tagaosa oleks tarvis kõvasti rohkem nudida, need originaal torurõvedused sealt alt kõik n...ui, orig lenx koos riseritega n...ui. Siis hakkaks juba peaaegu looma. Paagiga mõtleks ka midagi muud välja. Aga ei muidu väääga bro uralcafe :bsmile: Ah jaa, pedaalimajandus on ka kaasajastatud korralike munakatega.
Aga vingub see, kes ise midagi ei tee. Minu kummardus selle tsikli ehitanud inimesele.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

janza1

Lugemata postitus Postitas janza1 »

Jäi üle sihuke gondel,aastast 76 kui Honda CB750 oli vääga kõva tsikkel. Aga retro on tagasi tulnud moodi ja pakun esmalt coffiku rahvale.
http://pica.ee/pilt/2207149
Janek 56464422

Kasutaja avatar

Buratiino

Lugemata postitus Postitas Buratiino »

panheadi ülistiilne"heil hitlä" bobber cafe robbä 7400 euri- meenub, et liiga punnis,,, mis seal üldsä tehtud on,,pole meie maitse :?

dadaaaahh! 8000 euri eest midagi ilusat eestis :shock: söööne! mmm maitsekas,,,,tap tap- pikk aplaus......... :bsmile:kestvad ovatsioonid

mõni aeg tagasi siin samas teemas avaldasin arvamust, et meeldib selline vene rauast voolitu( sai isegi pilte pandud),, päris palju tuli vastakaid arvamusi.

E:mitte, et helesinine unistus halb oleks,,seda kindlasti mitte,,ülihea isegi, kui selline kamina kõrval sigari toas seisaks,,aga ikkagi on kuidagi kreenis see asi meil siin,,, kui ikka garaazis on üks vaba koht,,ja 8000-ndet kuidagi kokku ei kraabi,,ega ma eriti kurvastaks, kui panheadi 88 võtma peaks :bsmile:

E2: kaminat ka pole,, sigarituba ammugi mitte,, üks havanna sigar siiski meenub..

E3: tort unustas öelda, et see tagumine ......

E4: ja mina unustasin öelda, et kui mina juba ütlen,,,, siis,,, oot mis ma ,,,,,,,,,aaa seda wulfi vokki vaatasin mina hooaja avamis pildil kohe tükk aega ja huviga. hoia joont! sulle meeldib? mulle ka!

E5: kallis tellar! inimene on ajas muutuv! sulle võib üks päev veel jalad ees sõitmine meeldima hakata :bsmile:

http://www.youtube.com/watch?v=hsjiPFDo-Fg, attention! ära klikka! so sensitive :oops:
Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Burakas ja Tramm ajavad teatud oludes täpselt ühesugust juttu. Nagu koos jooks (lol)

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis

erinevalt burast, ei hoita vist trammi miskis kinnises asutuses enamuse ajast ja kui kylapeale saab, kukub rõõmsalt laamendadma. näris ta selleks omal jäseme otsast või kaevas lusikaga tunneli. savi :) i dont mind :bsmile:
enivei - vene tehnika... kui nyyd aus olla, siis ma ka pigem omaks seda 88't garaasis kui seda sinist asja (samas leiaks ilmselt mitmekohalise numbri muid masinad,mida parema meelega tahaksja mis ka kordades odavam oleks). foobia vene tehnika vastu, hind tundub ka suht hullumeelne. kui ta nii taastatud on, miks tal musta numbrit pole? võin ikka väga pikalt puusse panna, aga kas just seda masinat jaselle kiivriga typi eelmine aasta kuskilsõpakaleinäinud... aga teemasse sobib viimane hästi ja esimene no kohe mitte. see selleks.
ja bura, enne saen ma omal jalad otsast, kui hakkan lasemullekõhupeale poosis ringi sõitma.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”