Biker.ee foorumist - teata vigadest

Kasutaja avatar

munaz
Tänatud: 1 kord

Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest

Lugemata postitus Postitas munaz »

Tegemist pole küll mingi tehnilise veaga - võib-olla lihtsalt minu teadmatusega asjadest -, aga räägin ühest pisikesest sõnapaarist, mis mind alatasa häirib.

Nimelt on iga foorumisse postitatud youtube'i video järel otselink videole, mille teksti sisse on kirjutatud "(Crome kasutajatele)".

Estiteks vähetähtsam mure sellega seoses:
Võib-olla ma lihtsalt ei tea, mis issue täpselt selle asjaga on (kuna ma pole päris kindel, mis asi on Crome), aga julgen kahtlustada, et see jutt on seal viiteks, et mõnedel inimestel ei avane video kohe foorumi lehel ja siis on pandud selgituseks, et Crome kasutajate jaoks on see link. Okei, tundub täiesti loogiline. Aga sel puhul olen ma vägagi kindel, et siinkohal on mõeldud Chrome-nimelist brauserit - ehk seal sõnapaaris on trükiviga. Mul endal Chrome brauseriga näitab kohe videot kenasti, mistõttu ei saa ma endiselt päris kindel olla, et seal see trükiviga on.

Teiseks suurem mure selle sama asjaga seoses:
Mispärast see kiri "(Crome kasutajatele)" seal üldse vajalik on!? Otselink on väga mõistlik video alla lisada ja samahästi kasulik ka minu jaoks mõnikord, aga tundub, et see on sinna pandud ainult Crome kasutajatele.

Ühesõnaga, eks ta selline kerge tähenärimine on, aga minu loogikat häirib see sõnapaar mitmest otsast ja kui vähegi näete asjal jumet, pange sinna ainult kiri "Otselink videole", "Otselink videole '${youtube video pealkiri}'" vms.

Aitäh ja jaksu!

saigon kirjutas:

Märkasin, et miskipärast on kasutajate profiile vaadates profiilipiltide proportsioonid valed nii Chrome'i kui Firefoxiga.

Sellisel puhul kindlasti märgi brauserite versioonid, muidu on inimestel viga taasluua väga keeruline.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”