Kawa zx6r 2003, piiraja kaob
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kawa zx6r 2003, piiraja kaob
Tere,
Probleem siis järgmine, et rattal kaob vahepeal piiraja. Lihtsalt kui peaks piiraja tulema hakkab nõksutama nagu katkestaks korraks mootori(poob korraks kinni, raske seletada).Koguaeg nii ei tee, vahel on vahel pole. Muidu sõidab ilusti ja ka käivitub ilusti. Äkki oskab keegi nõu anda mida teha ja kuhu vaadata?
Ratas: kawasaki zx6r 2003 a.
Tänud ette
Elar
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Re: Kawa zx6r 2003, piiraja kaob
Mis piirajast jutt? Kui pööretepiiraja, mitte A1 kat võimsuse piiraja, siis see nii töötabki, et katkestab korraks süüte:
http://www.youtube.com/watch?v=t3WiRFdAeBI
Kui käigu vahetusega hiljaks jääda siis ikka tuleb piiraja.
Tegemist jah pööretepiirajaga ja nagu ma üritasin kirjeldada siis ei tööta see piiraja nii nagu ta seda tegema peaks. (mitte nagu kiiresti ei haki nagu tavaliselt, vaid konkreetselt jõnksutab aeglaselt)
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
video?
Ehk on hoopis pritsung umbes ja lõpus ei saa piisavalt kätte ning sulle tundub, et see on piiraja?
Võimalik aga ütleme, et esimesekäiguga piirajani sõitest toimis tavaliselt nagu seal videoski ja kui teine käik lõppu lasta siis jõnksutas, eile oli näiteks nii. Et koguaeg ta seda ei tee
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
Ära lase ratast piirajasse ja su mured on lahendatud. Eks kõrgemate käikudega lähebki mootoril rohkem aega, et peale süüte katkestamist jõuda jälle pööretele, kus süüde uuesti katkestatakse.
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
Bullet1222 kirjutas:Ära lase ratast piirajasse ja su mured on lahendatud.
Ei leia et see lahendus oleks.
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
explode kirjutas:Bullet1222 kirjutas:Ära lase ratast piirajasse ja su mured on lahendatud.
Ei leia et see lahendus oleks.
Jõudsid mulle ennem vastata, kui ma oma eelnevat postitust tuunida. Kuid loe eelmise posti viimane lause ka läbi. Tundub mulle pigem selline pseudoprobleem.
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
Proovi probleem videosse saada, siis saab midagi kaasa ka mõelda.
Hetkel liitun Makukese arvamusega, et midagi on umbes ja ei saa kätte. Mul teeb imelikke asju kui pooltühja paagiga esirattal/tagarattal piirajasse lasta. Siis ka turtsub ja köhib, aga töötab.
Nagu videos on mulgi kiirelt piirajas kui sidur lahutab, aga ükskord teise käiguga jäin natuke vahetusega hiljaks ja läks gaasiga piirajasse. Aga polnud sama efekt, hakkas samuti pookima kuidagi. Ma nüüd ei taha uskuda, et kui lasen kiirelt 300-ni ja käiguvahetusega hiljaks ei saa, on kõik korras, aga kui piirajasse läheb siis kohe umbes midagi.
Ja miks on üldse vaja piirajani välja laste kiirendades? Puhas ajakadu ju
s2mmy kirjutas:Nagu videos on mulgi kiirelt piirajas kui sidur lahutab, aga ükskord teise käiguga jäin natuke vahetusega hiljaks ja läks gaasiga piirajasse. Aga polnud sama efekt, hakkas samuti pookima kuidagi. Ma nüüd ei taha uskuda, et kui lasen kiirelt 300-ni ja käiguvahetusega hiljaks ei saa, on kõik korras, aga kui piirajasse läheb siis kohe umbes midagi.
Ja miks on üldse vaja piirajani välja laste kiirendades? Puhas ajakadu ju
No aga miks üldse on sportsumpi vaja, kui rinkat ei sõida. Ikka hääle pärast.
Kõrgetel pööretel ei pruugi lihtsalt kütust piisavalt kätte saada, kuigi see variant on väga ebatõenäoline. Pigem on lihtsalt mingi "erinevus" elektrisüsteemis. Mul sõbral oli R6 mis ei ei tagunudki piirajas tagasi. Lihtsalt undas nii kaua kui sai.
Vot mul ongi jama see, et ta korraks tõmbab kinni. Nii kui peaks piiraja tulema ta katkestab u. sekundiliste vahega mootori tööd ja sellel hetkel pidurdab. pm sama tunne kui kiirendada täiega ja siis klõpsi suretusnuppu.
Tõesti ei pea piirajani laskma aga ma tahan, et ratas oleks korras ja vahepeal niisama lollimängida.
Pole ka esimest aastat ratta seljas ja see ratas mu käes olnud u 3 a., tean kuidas töötama peab, nii et pseudoprobleemid võib välistada.
Kirjutasin siia lootes, et keegi äkki on sarnase probleemiga varem kokku puutunud.
Eks võtan täna laiali kuna video jaoks natuke s... ilm. See et kätte ei saa võimalik aga ei saa aru miks ta siis koguaeg nii ei tee? Kas elektri pool välistada, mõtlen aju? või mingi andur?
Aga kui ilma on ja viga ei leia siis teen ka video, et saaksite aru mis toimub ja on vb lihtsam nõu ka anda.