Sõidueksam Sauel
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Re: Sõidueksam Sauel
Mait kirjutas:tfr kirjutas:Kui Sul on juhiluba juba olemas ja teed mingi kategooria juurde, pead ootama, kuni plastik trükimasinast välja tuleb.
Krt, mina küll seda sealt § välja ei lugenud. Kui ARKi onu kirjutab minu autokoolitunnistusele oma allkirja, et ma olen saanud juhtimisõiguse ja tunnistusel on kirjas, et tõendab juhtimisõiguse olekut koos dokumendiga....krt mina saan aru, et mul ikkagi on õigus sõita. Aga no kui targemad raiuvad vastu siis järelikult sõitsin ma üle nädala ilma lubadeta(samas politsei selles probleemi ei näinud)
Edit. Näidake see lause konkreetselt LE's ära. Peale eksamit järgmisel päeval vaatasin huvi pärast paberivaba arki. Seal oli kirjas, et A'kat juhtimisõigus antud... samal päeval mis eksami tegin. Jah, lubade kohal oli märge, et kätteandmata....aga selle jaoks ongi ju autokoolitunnistus mis sellises olukorras tõendab minu juhtimisõiguse olemasolu.
(6) Käesoleva seaduse § 106 lõike 2 kohaselt vormistatud mootorsõidukijuhi koolituskursuse tunnistus tõendab juhtimisõiguse saanud isiku õigust juhtida mootorsõidukit esmase juhiloa saamiseni.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.