Milles peitub BMW 1200GS headus?

Kasutaja avatar

Kalts
Tsikkel: TDM900, CRF250L
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Milles peitub BMW 1200GS headus?

Lugemata postitus Postitas Kalts »

Kui ma üksi sõidan, siis on kohvrid-kotid - kusjuures kasutasin ainult küljekohvreid - tavaliselt pooltühjad. Pigem oli alati häda, et kohvris hakkasid asjad loksuma ja nii tekkis ebameeldiv veskiefekt. Viimasel Banditiga reisul kasutasin oma vanu Ortliebi rattakotte ja needki jäid pooltühjaks, kohvrid on muuseas juba müüdud. Niiet eks see sõltub inimesest nagu elus on ka paljude teiste asjadega.

Muidu aga tahaks sarnaselt Divika ja sinuga öelda, et ratas osta ainult siis, kui suudad seda üles tõsta. Seejuures kenal kuival asfaltplatsil rassides mõtle sellele, et peagi pead seda tegema vihmas ja leitsakus, hämaras ja pinnal mis pole ei tasane ega kindel. Muuseas, end kodusel kindlal pinnal proovile pannes ära unusta paaki pilgeni täis panna.. ning mõtle sellele, et peale täis paagi on reisul ka muud koli kaasas, ühel vähem ja teisel täislastis.
Olen korra mägedes järsul kruusasel kallakul TDMiga maadelnud, päike siras ja higi voolas, aga püsti jäi. Oleks lasnud pikali kukkuda, siis pidanuks ilmselt jala abi järgi kõndima. Ühesõnaga, ärge hinnake end üle, minu piiriks ja juba väikeste mööndustega jääb näiteks TDMi laadne. Kui tahate teada mis tsiklit väärt olete: proovige kuskil Lõuna-Eesti järsul kruusakal keskpäevases leitsakus tsiklit nii ja naamoodi pikali panna ja üles tõsta. Ainult ärge seda üksi tegema minge..

--
Vallo

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”