Milles peitub BMW 1200GS headus? → Re: Milles peitudb BMW 1200GS headus?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Milles peitudb BMW 1200GS headus?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Aspelund kirjutas:

Yhetelje puhul ei tasu unustada ka seda, et see masin oli enne retke läbinud 80 000 km ja matka ajal oli maksimaalsel koormuspiiril (kaks reisijat ja nende pagas).

Aga kindla peale minejad võivad võtta klassikalise gessu (R100 GS), millel napib elektroonikat, tehnika on sisuliselt kuulikindel ja varuosi on ka leida vasakult ja paremalt.

A

Reisile minnakse ikka täislastis rattaga,isegi kui euroopa tripile lähed on kohvrid täis.Ma arvan,et igal ühel on enne reisi dilemma,mida võtta ja mida jätta.Tsikli puhul vist pole kunagi pooltühjade kohvritega reisimist ja ruumi ülejäämist.samas oli neil sabaosa raami tugevdatud,uus amort taha pandud ja ikka ka kõik kohad enne reisi üle käidud.
Nende puhul oli ka asju mida reisi jooksul paar korda tehti,nagu näiteks tagaratta laager ja tagaamort.Seega ei ole vahet,mis läbisõit enne matka oli.Need kohad on minu arust Gessu puhul juba projekteeritud sellise nõrga poolsena,sest nii on kaalu kokku hoitud.Muud põjust ma ei oskaks leida ,et peab monokiige olema.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”