Kiiruseületamine

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kiiruseületamine

Lugemata postitus Postitas will111 »

linnalegendid või mitte, aga fakt on see, et paljud meist on vähemalt korra saanud väga kahtlasel moel, väga kahtlaste asjade eest. see ei tähenda, et kogu ametkond oleks täis kahtlasi tüüpe, pigem tähendab ja kinnitab ta seda, et absoluutselt igalpool on veidrikke, kuislikke ja võibolla mingitmoodi muidu rumalaid tüüpe. ja sellepärast ei tasugi alati pimesi iga asjaga nõus olla.

minule keerati kunagi ammu lubadeta sõitmise eest, trahv ei olnud küll in total suur, kuid ühe 1 kursuse tudengi jaoks jälle vägagi suur! case oli selline, et minu auto võeti maha (mingit rikkumist ei olnud, autol kõik korras jne), mina olin kõrvalistmel lubadega sõber roolis ja trahv kirjutati välja minule lubadeta sõidu eest. põhjus miks seda teha sai oli seal, et konkreetne auto konkreetsel hetkel olevat olnud "mitte kellegi oma". ehk siis tegu oli pärandivaraga, mis ei olnud veel seaduse silmis omanikku vahetanud ja seega põhimõtteliselt olevat onu mendil olnud õigus see sealt parkimisplatsile viia.
kõik sai vägagi selgelt ja rahulikult ära seletatud ja tõestatud, et mingit reaalset probleemi seal ei ole, kuid mind pandi siiski valiku ette, et kas see või teine. mõistlik? dont think so...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”