Milles peitub BMW 1200GS headus? → Re: Milles peitudb BMW 1200GS headus?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Milles peitudb BMW 1200GS headus?
Ratta püsti ajamisest oli siin foorumis kuskil link videole ja selleks ei pea tõesti eriline vägilane olema.Kurvem on asi siis kui oled lisaks küljeli olemisele ka kinni.Sel juhul hakkab ratta kaal juba rolli mängima.Nõva kandis, mere ääres, oli üks koht,kuhu ma jäin Varaderoga kinni(liiv murukamara all,vajusin lihtsalt raskusega läbi)) ja nägin kurja vaeva isegi ringi keeramisega,sest edasi ei julgenud minna.TDM-iga sain sealt läbi suht kergelt.Neil kaalu vahe umbes 45-50kg ja GS peaks(suure paagiga), Varderoga umbes sama olema.TDM-il jaksan mina esiratta nö välja tõsta,aga Varaderole jõud peale ei hakanud.Mina ise eelistan natuke kergemaid ja võimalusel elektroonika vabasid rattaid.Kahjuks uuemaid selliseid pole olemas.
Kui keegi siin mainis BMW teeninduse võrku ümber maailma,siis siin ma soovitan lugeda http://www.yhelteljel.ee .Seal on seda remondi juttu mitmelt erinevalt mandrilt ja ka sellest juttu, kuidas kõik asjad tuli tellida euroopast ja erinevate kulleritega kohale lasta saata.Probleemivaba oli neil vist tõesti ainult mootor.Seda tegi muidugi tema ise,mitte margi esindus, mida üldjuhul seal ka polnud, kus asjad katki läksid.See ei tähenda muidugi,et ka mingi muu rattaga ei võiks juhtuda rasketes tingimustes purunemisi,aga väita,et BMW-l on mingi worldwide service võrk,siis see on ikka ilmselgelt jama jutt.Tsiviliseeritud riikides ja suuremates linnades,kogu maailmas, on kõigi suuremate tootjate esindused olemas,aga kuskil kolkas pole neid kellelgi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.