"Marginaalse võidu" jutud ja muud taolised kampaaniad on jura → Re: "Marginaalse võidu" jutud ja muud taolised kampaaniad on


Teema algataja
will111
Postitusi: 5263
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: "Marginaalse võidu" jutud ja muud taolised kampaaniad on

Lugemata postitus Postitas will111 »

mina seda "mõttetut teemat" siia ei tekitanud, seda siis esiteks :D teiseks, ära tule sina frnz ega keegi teine mulle dikteerima milline on minu jaoks raisatud aeg ja milline mitte...käppiish? 8) ütlen siis veel korra, igal mehel omad eelistused. kui kellegile meeldib autoga võimalikult pikka aega tuhat korda sõidetud teed kulutada või rongis tuima näoga samu feisse põrnitseda siis palun väga, vaba valik. aga MINU eelistused need ei ole ja keegi ei tule mulle ütlema, et nad peaksid olema!

maaks, spetsiaalselt sulle: 1) esmaspäeval magad 10 minutit vähem, misiganes x päeval magad 10 minutit kauem 2) mõtled välja, mis on need tegevused, mis võtavad sul umbestäpselt 10 mitutit. esmaspäeval mõtled välja, mida sa peaksid mõnel järgneval päeval nii ehk naa ära tegema. säästad 10 minti auto rooli taga istumist, teed selle tegevuse esmaspäeval ära ja voilaa, oledki omale "üle kandnud" 10 minutit vaba aega mis iganes järgnevale päevale.

aga nagu...is that all really so friggin hard to figure out? et ma pean siin selliseid asju näidete ja pika jutuga seletama? mul on mõnest inimesest siis lausa kahju, või teisest küljest äkki on teie aeg tõesti nii väheväärtuslik, et kuskilt midagi kokku hoida ongi täiesti pointless. no sellegipoolest, usun ma pole siiski päris ainuke inimene, kes oma aega rohkem väärtustada oskab. olen aru saanud, et just see on see ressurss, mida kuidagi ega kuskilt juurde osta/võita ei ole, saab vaid paremini planeerida ja mitte raisata seal, kus vaja ei ole.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”