Milles peitub BMW 1200GS headus? → Re: Milles peitudb BMW 1200GS headus?

Kasutaja avatar

Bogser
Tsikkel: R1150 GS
Tänatud: 2 korda

Re: Milles peitudb BMW 1200GS headus?

Lugemata postitus Postitas Bogser »

Saksamaal väga populaarne (kui vaadata läindud aasta sealseid oste siis kõigi kuude lõikes nr. 1)- ikkagi seal toodetud masin ja nende mototööstuse sümbol. Ja teatud suur osa sakslasi on .... patrioodid (tahaks siia panna ühe teise sõna, aga...)- oma kogemusest tean, olen nendega koos paarkümmend aastat töötanud. Oma ratta sealt ka sealt, Eestis polnud tookord valikut. Ise omanud 1150 GS-i seitse aastat. Kui välja arvata oma lollusest läbi kulutatud tagumine piduriketas ja eelmise hooaja lõpus läbi kulunud tagareduktori laager (67 000 km), siis ainult vaheta õli ja kalla kütust sisse. Hooldus ja remont suhteliselt lihtne ja ise teostatav. Kõige tülikam on õlifiltri vahetus- pean paagi lahti laskma (kellel samal rattal originaali kukkumisrauad teab, mida silmas pean)- aga see viis minutit lisaks pole ka probleem. Kõiele on hea ligipääs. Külili on vajunud, midagi katki ei lähe, pole vastavat plasti.
Ah jaa- kergem võiks olla. Kui liikuma saab siis on sama kergest juhitav nagu jalgratas. Samas- metsa vahelt lagedale tuule kätte sattudes on suur kaal eeliseks- ei raputa ja rapsi nii nagu kergemat ratast. Pikk ots või linn, samamoodi hästi juhitav.
Olen proovinud ka KTM 1190- hoopis teine riistapuu. Kaal praktiliselt sama, aga KTM hakkab liikuma seal, kus minu omal pöörded juba otsa saavad. Aga vahelduse mõttes tahaks vahetada küll...
Polnud mõeldud promoks, lihtsalt oma tähelepanekud.
Urmas

Kahest pütist on küll!
R1150GS

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”