Kiiruseületamine

raunts
Tsikkel: Aprilia Pegaso 650

Re: Kiiruseületamine

Lugemata postitus Postitas raunts »

Ja kus selles ülalolevas reeglistikus oli kirjas see, et üksi põõsas ei tohi passida? See punkt 6 lubab olukorra, kus mõõdab üks politseinik ja veidi maad hiljem peatab teine. Kui "tüüp üksi põõsas tsikliga" on, siis on tegu täiesti tavapärase järelevalvega - politseinik fikseerib kiiruse, peatab kiiruseületaja, "kui tehniliselt võimalik" siis näitab isikule ka fikseeritud näitu, täidab protokolli juurde paberi nimega "Mõõteseadme kasutamise protokoll", kus fikseerib oma kirjelduse mõõtmisest ja asi ants.

Aga eemal asuv politseiametnik on siis kuidas paika pandud? Kui eemal on eemal?
Kui ratturpolitsei peab eraldi patrulli kohale kutsuma kuskilt maakonnapealt kas see on siis "eemal asuv politseiametnik".
Ja kui see põõsarattur näitab mulle mingit numbrit mingi fööni peal siis miks mina pean uskuma teda ja võtma seda numbrit kui minu kiiruseületust?
Kurat teab mis ajast tal see number seal ees.
Kui ei ole videosalvestist siis minu silmis on küll asi kahtlane ja kohe mitte ei taha enam säärase asjaga nõustuda.

Edit :
Ma siin praegu paugutan lihtsalt vaidlemise mõttes. Ei ütle et minu kirjutatud tekst kuidagi tõde on või üldse kellelegi meeldima peab. Lihtlsalt minu 2senti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”