Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Re: Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?

Lugemata postitus Postitas tali »

Kalts04 kirjutas:
Yerba kirjutas:
SuzuMel kirjutas:

http://bike.motors24.ee/vehicles/387900 ... =price.ASC
On keegi vaatamas käinud ja teab sellest midagi rohkemat rääkida? Ka mõni sellise ratta omanik võiks vähe valgustada, millised tüüpvead vms. (togi)

Ei ole vaatamas käinud ( selle konkreetse värvilahendus ei meeldi üldse ). Aga ise teist nädalat nüüd Bulldogi omanik. 8) Tüüpvigadest ei oska midagi kosta aga sõita on pagana mõnus. Ehk see ongi tüüpviga?

On vist jah "tüüpviga" :)
Kuna sama ratas on mulle suht-koht lähedal ja teema pärast ebaõnnestunud katset suure Banditiga sõbrustada südamelähedane, siis käisin täna proovimas. See ratas on väga kitsale sihtgrupile, aga tundub, et kuulun ka sellesse. Rohkem väänet, vähem kiunu seltsimehed. Mulle pole kunagi meeldinud kiunuvad R4-d, on alati meeldinud vara üles vahetada ja see ainus kord kui pikemalt üle 130 km/h sõitsin jääb Banditiga möödunudaastase reisu sisse. 181 km/h, sest ei saanud ju Andrese nöökimisele järgi anda :wack:
Isteasend, sõidutunnetus, sadul, putked, pidurid, lenks, küljejalg, kõik on väga TDMi sarnane või pigem enamus samadki. Välja näeb nagu üks tsikkel nägema peab, pole plastikusse mähitud. Mulle kahjuks raskevõitu.

Oot mis mõttes nagu? Et siis TDM on miski kergeke ratas?

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”