Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik- Mootorratturid
miilits kirjutas:Hr. Ivoonu.
100% Sinu mõttekäiguga nõus.
Tänu oma kunagisele ametile tuleb mul nendel teelõikudel, kus pidin avariidel kohal käima (need olid nn. suuremad paugud), need LÕ pildid ka silme ette, ei hakka neid täpsemalt kirjeldama, kuid kui pead ühest sõiduautost kuut laipa välja tõstma või linnatänavalt inimeste pilkude eest labida ja luuaga ajusid kokku pühkima, siis arvan, et nii mõnigi "ässaja" jätaks gaasipedaali või "rutska" poolde vinna. Need nn. ässajad võiksid minna Audru ringrajale ja näidaku milleks võimelised on, kardan et seal oleksid nad võistlejate rivi tagaotsas töristajad või siis külili raja ääres.
Anna andeks, aga tõenäoliselt seal Audru kandis saaks nende kihutajate egolaks sellise paugu, et siklisõidu isu kaoks üldse eluks ajaks ära.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ivoonule ja Miilitsale +12 punkti, minu poolt.
Avalik tee on avalik tee.
Ah,ärge plärisege.Nagu katkine plaat juba.Olles näinud teiesuguseid tänaval sõitmas(kui seda saab selleks nimetada) ei tohiks te üldse tsikliga sõita,nagu potensiaalsed mõrtsukad oma imeliigutustega lenksus.
Julge kirjutas:Viimased kommentaarid ja tähelepanekud minu poolt:
/---/
Olen endiselt arvamusel, et sõitke ja ärge mölisege. Aga samas ütlen ka edaspidi välja, kui midagi tõsiselt häirib. Ok, tunnistan, et see "surma soovimine" läks üle hea maitse piiride ja samuti võiks ümbesõnastada ja öelda, et "teie KÄITUMINE oli värdjalik". Aga mõte jääb samaks. Ja nüüd võiks joone alla tõmmata sellele teemale, sest muidu tekib tõesti Don Quijote'i tunne juba...
A ma olen kodanik Julgega 101% nõus siinkohal. Nii tsiteeritud jutt kui ka see, mille ma internetiruumi otsasaamise hirmus ära lõikasin.
reimps kirjutas:Julge kirjutas:Viimased kommentaarid ja tähelepanekud minu poolt:
/---/
Olen endiselt arvamusel, et sõitke ja ärge mölisege. Aga samas ütlen ka edaspidi välja, kui midagi tõsiselt häirib. Ok, tunnistan, et see "surma soovimine" läks üle hea maitse piiride ja samuti võiks ümbesõnastada ja öelda, et "teie KÄITUMINE oli värdjalik". Aga mõte jääb samaks. Ja nüüd võiks joone alla tõmmata sellele teemale, sest muidu tekib tõesti Don Quijote'i tunne juba...A ma olen kodanik Julgega 101% nõus siinkohal. Nii tsiteeritud jutt kui ka see, mille ma internetiruumi otsasaamise hirmus ära lõikasin.
See ei ole "Hea maitse" piir millest siin üle astuti.
Mingi 17 aastane üritas Tallinnas oma moditud rolluga mentidelt eest ära ajada. Vahepeal 130km/h.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kas mitte Sina ei ole seesama slinky kes kunagi vägagi palju just taburetiga sõitis?
Must Neos veel äkki kah
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
ReinoT kirjutas:Mingi 17 aastane üritas Tallinnas oma moditud rolluga mentidelt eest ära ajada. Vahepeal 130km/h.
180 cm3
Hendri kirjutas:Kas mitte Sina ei ole seesama slinky kes kunagi vägagi palju just taburetiga sõitis?
![]()
Must Neos veel äkki kah
ei ikka ole vast sama Slinky, mul pole kunagi taburetti olnud
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Ma mõtsi et olen enamuse idiootsustest oma pika elu jooksul ära näinud, a näe, mõni suudab veel üllatada.
Täna siis õhtul kella poole kümne paiku möödub minust Tln-Narva maanteel Läsna juures (koht, kus neljarealine maantee on teeremondi tõttu kaherealiseks surutud) ilgelt plärisev mootorratas.
Paremalt.
Pimedas.
Tuledeta (ainuke töötav lamp oli numbrituli, numbrit loomulikult netu)
Mingit permanentset vigastust ei soovi, aga pikalt ja korralikult valus võiks korra küll oma lolluse pärast olla. Äkki tuleb mõistus p*rsest pähe.

-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Enamus motomehi saab aru, et nende kintsude vahel olevate hj e. kW ohjeldamine nõuab ka hallollust kiivri sisse, kuid on ka erandeid nagu muuski
http://www.ohtuleht.ee/540303
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
Eile avanes Luigelt Tallinna poole jääva uue Konsumi(vist on selline pood) ristis hea vaatepilt. Ristmikule sõitis ATV, juhil kiivrit peas polnud(suht tavaline vaatepilt kui aus olla). Mis aga häiris, oli see, et lisaks juhile istus ATV peal veel 3 väikest last, ühelgi ei paistnud kiivrit peas. Huvitav mis toimub kyll sellises vigases ajus, mis viib 3 last tihedasse liiklusesse(no ikka liikus autosid kella 1700 ajal usinalt) ilma mingi kaitsva elemendita. Vahel on lausa kurb vaadata kui loll võib ikka mõni inimene olla ja kui vähe teiste tervisest/eludest hoolitakse. Seda enam, et see teine ei oska neid ohte ette nähagi.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
No imelik ju traktoriga sõites kiivrit kanda. Küll aga kolm selle seljas paha-paha.
Ja ega tegelikult traktori hälvikud siia teemasse ei sobi ka.
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
kopu kirjutas:Eile avanes Luigelt Tallinna poole jääva uue Konsumi(vist on selline pood) ristis hea vaatepilt. Ristmikule sõitis ATV, juhil kiivrit peas polnud(suht tavaline vaatepilt kui aus olla). Mis aga häiris, oli see, et lisaks juhile istus ATV peal veel 3 väikest last, ühelgi ei paistnud kiivrit peas. Huvitav mis toimub kyll sellises vigases ajus, mis viib 3 last tihedasse liiklusesse(no ikka liikus autosid kella 1700 ajal usinalt) ilma mingi kaitsva elemendita. Vahel on lausa kurb vaadata kui loll võib ikka mõni inimene olla ja kui vähe teiste tervisest/eludest hoolitakse. Seda enam, et see teine ei oska neid ohte ette nähagi.
Kergelt tulevad ilmselt (lapsed, ma mõtlen)...

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
100% hälvik oma kawasakiga! 2 last tulid veel ratastega poodi ja üks täiskavanud inimene kellel polnud enam kuhugile oma jalgrattaid panna
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kas see pilt on Müstika keskuses tehtud?

-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Mustika jah. Seal pargivad iga päev erinevad rattad.
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Mis sedasi ei tohigi vä?
Ei, ok, ma saan aru küll tegelt, sepp Ma pargin ka tavaliselt sinna kõrvale, mitte risti ette. Eeldusel, et see kollane Buell su oma on, sest ma pole kunagi näinud sind Buelliga sõitmas, olen ainult sind sellega sõitmisest rääkimas kuulnud
eile käisin espaki poes,võrri parkisin samamoodi jalgratta lasila ette.vedas,et ehitusfirmade juhte jalgratastega kohal polnud
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Mis point on sinna ette parkida kui kõrval on ruumi küllalt...
Endumees kardab, et ta roller läheb enne kaubaks kui Buell, pani ketti. Või kartis seppa ja vabastas koha, hirmuga ei saanud aga täpselt aru, mis ja kus.
Elumees, kes sa Tarus võru tänaval 19:30 paiku ühest usakast möödasõitu tegid oma 2m laia kroomiga, mina vastu tulijana järgmine kord enam kõrvale ei tõmba. Vana mees juba, võiks nagu mingi hernes idaneda sul seal kus normaasetel inimestel aju on. Tropp raisk
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
Pole just otseselt mootorrattur aga ülekaaluline tüdruk esmasp hommikul rolleriga Järvevana teel. Läks küll ilma õnnetuseta kuid imestama pani küll see mõistus. Järvevana teel 50kmh rolleriga keset sõidurida sõita kui autod seal tavaliselt u 85kmh sõidavad. Korralik järjekord oli taha tekkinud ja mitmed surusid mööda kus vaid said ja mahtusid. Not so safe.
kenk kirjutas:Pole just otseselt mootorrattur aga ülekaaluline tüdruk esmasp hommikul rolleriga Järvevana teel. Läks küll ilma õnnetuseta kuid imestama pani küll see mõistus. Järvevana teel 50kmh rolleriga keset sõidurida sõita kui autod seal tavaliselt u 85kmh sõidavad. Korralik järjekord oli taha tekkinud ja mitmed surusid mööda kus vaid said ja mahtusid. Not so safe.
Selle jaoks rolleriteemade all lausa oma teema - Hälvik rolleristid.
10 punkti neile motomeestele, kes Kõpu külalaadast mööda sõites ei pidanud paljuks laste esinemise ajal pöördeid piirajasse lasta. Teie panus mootorratturite maine kujundamisel on hindamatu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.