StreetMoto orienteerumissari 2014
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: StreetMoto orienteerumissari 2014
vefka kirjutas:randel kirjutas:Rivol on õigus, identsete QR koodide puhul arvestab tarkvara esimesena tehtud pilti ja seetõttu jäi ka lisakatse tulemus arvestamata.
Aga kas selle kohta oli ka juhendis miskit kirjas... ei saa hetkel uuesti ka lugeda kuna juhend pole hetkel kättesaadav. Saan aru, et tarkvara ei tea seda arvestada. Kui oleks tavapunktiga tegemist siis ju tõesti polegi vahet.
Kas seda LK2 osa ei peaks uuesti üle vaatama ? Olen täitsa kindel, et ma ei ole ainus kes sama nö. vea tegi. Hetkel ma veel tunnen, et pole nagu midagi valesti teinud. Vaid jäänud ilma vbl väärtuslikest punktidest. Küsisin veel üle kui fotosid telefonist maha laeti, et "vahet pole läheb arvesse" seepärast ei hakanud kustutama.
Loodetavasti sai nüüd õiglus jalule seatud, vefka lisakatse sai arvesse võetud. Liigse kiirustamise tõttu see küll eriti palju lisapunkte ei andnud - teinekord tasub rahulikumalt võtta
TarmoM ajateema selgitamiseks. Esimene minut algab 00:00,00 ja lõpeb 00:59,99. Teine algab 01:00,00 ja lõpeb 01:59,99 jne. Kaheteistkümnes minut lõpeb 11:59,99 ja kolmeteistkümnes algab 12:00,00. Sellepärast ka esmapilgul ebaõiglane trahvipunktide arv.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.