Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
kumar kirjutas:Vahi,kus tuli TARKPEA välja.
Ei viitsi tulla, sest ei paku pinget kahekeisi sõit ja see ütlus põhines puna loogikal, ma ei käi sõitmas selleks, et alati on uued teed vaid selleks, et pundiga on lahe ja sommidel on kõik ilusti orgunnitud ega keegi ei pauguta lambist mööda jne.
Kaks põhjust, miks ei viitsi tulla sõitma: liiga väike punt (lihtsam trahvi saada, ei saa seda hetkel lubada, sest siis lähevad load riiulile) ja grupisõidu reeglitest ei te enamus halligi
Meelsamini lähen sommidega pühapäeviti!
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Kulla mees. Keda sa nüüd silmas pead. Mulle pole vaja küll öelda,et kuidas grupis sòidetakse. Sesst enamus jaolt olen mina vedaja olnud. Need tainad,kes pundis sòita ei oska,need ei sòidagi minuga. Istu siis kodus edasi.
-
Teema algataja
sasss17 kirjutas:see " sommidega " jutt hakkab juba oksele ajama.
Mine oksenda siis, mis siin sellest räägid, sind ma nagunii EI OLE kordagi pundiga sõitmas näinud
-
- Tsikkel: Suzuki SFV650 Gladius
Terv, ärkasin just. Olen rongist maha jäänud. Kui aga keegi veel viitsib veel tiirutama minna, liitun.
-
Sòit tehtud.300km selja taga.
Tuono räägib,et muudkui sommidega jne.jne... Ma ei käi sòitmas kellegi vòi millegi pärast. Käin endale sòitmas. Ja kui ma lähen sòitma,siis ma panen üles,et kui keegi tahab vòi ka liituda. Ega tuono pärast mul sòit sòitmata ei jää,et kas tuled vòi ei. Tänane sòit olekski tuonole vähe liig olnud. Kui on külm,tuleb vihma,rahet ja lörtsi. Täna oli selline päev. Aga pole sitta ilma,vaid on s**t varustus. Ei räägi nyyd endast.
-
Ja kui tuono tahab rallida,siis tuleb mingi päev minna rajale. Seal saab rallida nii,et paha hakkab. Ja load jäävad ka alles.
-
Ja muidugi see veel,et tee peal oli selline mònus söögi koht metsa sees. Sealt peks saama ka kòige näljasem sòitja kòhu korralikult täis. Ehk siis on kuni 500 g -st liha pihvi vòimalik saada. Endale tellisin350g- se liha. Päris hää oli.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Sòit tehtud.300km selja taga.
Tuono räägib,et muudkui sommidega jne.jne... Ma ei käi sòitmas kellegi vòi millegi pärast. Käin endale sòitmas. Ja kui ma lähen sòitma,siis ma panen üles,et kui keegi tahab vòi ka liituda. Ega tuono pärast mul sòit sòitmata ei jää,et kas tuled vòi ei. Tänane sòit olekski tuonole vähe liig olnud. Kui on külm,tuleb vihma,rahet ja lörtsi. Täna oli selline päev. Aga pole sitta ilma,vaid on s*** varustus. Ei räägi nyyd endast.
Ega minu pärast ei pea sõitmas käima ja ma olen sinuga koos rohkem kilomeetreid läbinud, kui teised kokku , asi pole olnudki sinu sõidustiilis
Ei tulnud täna sellepärast, et olen veel nats haige ja tagumine rehv ei sobi enam märjale teele
-
Hei hei kòigile. Nüüd oleks paras aega asi panna üles. Nimel oleks plaanis 05voi 06.07 minna tsikklitega pòhja soome ja pòhja norra reisule ja muidugi siis Nordkapp ka. Üle eelmine aasta sai käidud autoga,aga nordkapp jäi siis vahele. Pean ütlema,et väga mònus oli. Eriti need pòhja teed. Siis juba jooksis suu vett,et saaks neid teid tsikkliga sòita. Reisu pikkuseks tuleks kuskil 3500km. Eks see tsikkliga reis on katsumus oma ette. Purgiga buranoid kaasa.
Varakult juba selle pärast,et siis saaksit mòelda ja planeerida. Reisi kestvus kuskil nädal. Kui on tòsiseid huvilisi,siis saab mingi aeg kokku. Siis paneb enam vähem marsruudi paika ja plaani. Kui on vähemalt 3 tsikklit tulemas,siis on minek. Lihtsalt kòvatajatel mitte tüütada. Kes plaani ikka tulla,siis andke juba eagsasti teada,et vòiks juba midagi plaanima hakata.
-
Teema algataja
Tee teema motomatkamise alla, sest siin see kaob ruttu unarusse ja võibolla tahab mõni Eestistki tulla
-
Selle ma postitasin siia teadlikult.Et just nagu soomes elavatele eestlastest tsikkli meestetel,naistele.Muidug pole selle vastu midagi kui keegi eestist ka tahab tulle.Ööbimine oleks ikka kampades.Väga ei viitsi neid telke kokku lahti panna.Aga võtan võib olla kaas.Mine tea kuna võib vaja minna.Ega ta taga pingi peal süüa ei küsi.
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
plaan ülivägev, aga endal kahjuks juba jaanipäevast alates kogu puhkus plaane täis
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

-
Praegu väga täpset plaani pole.Ehk siis nagu palju päevas sõidame jne.jne.Esimesel päeval oleks plaan nagu Inarisse jõuda,sealt põhja norra kaudu utsjol,nordkapp,teist teed pidi tagasi käsivarrele,kalajoele(kui ilm lubab,siis päeva või 2 olla seal,siis powerparki ja sealt tagasi allapoole.Selle nagu olekski vaja mingi eag kokku saada ja teisega ka vähe arutada.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ma olen turus olemas jälle,aga ainult õhtupoole,pikad päevad tööl koguaeg,keegi midagi plaanib,võib sõitu teha
Eelmine suvi käisin Nordkapis juuli keskel ja seal üleval läheb ikka üsna jahedaks peale Rovaniemit, oli vist 8-9 kraadi sooja. Muidu Nordkapis kohapeal kämpad olid 80.- neljane. Aga tsikliga hea tuisata seal, mente nägin ühte 1500 km jooksul ja uimerdavad Elamuautod pole ka suureks probleemiks. Pilet kohapeale maksis 50.- nägu.
Küsiti seal tipus kus see vaateplatvorm on ,et sinna pääseda piletit, oli kuskil 50.- kui õigesti mäletan - eelmine aasta.
pilet oli 250 nokki umbes ja sealt avanevad mõnusad vaated mida mujalt ei näe. Soovitan siiski ilmaprognoosi ka jälgida sest pilves ilmaga pole seal suurt midagi näha Endal õnnestus täpselt päikesepaisteliseks päevaks sinna jõuda, ilmateade pani tookord täppi
-
Tegi marsruudi valmis.Kokku tuleb 3750km,millest pohja norras soidetakse 1138km.See on ainult kurvilsi teid.Saab piisavalt tsikkli seljas olla ja kallutada ka.Nii et peaks mõneks ajaks isu täis küll saama.Ja kurvi teid on nii,et paha hakkab.
muidu ma ise töötan rehvivahetus töökojas
Kas 205/55 R16 enamvähem mustriga, kasutatud suverehve ei vedele? Oleks tarvis ühte jooksu, mõistliku hinnaga.
felix18 kirjutas:muidu ma ise töötan rehvivahetus töökojas
Ega juhuslikult jooksu 205/55 R16 kasutatud suverehve, enamvähem mustriga ei vedela? Võtaks ära mõistliku hinnaeest.
-
Kus see toimub? Kas Jämsal? Kui seal,siss sinna on 236km. Igal juhul plaanin minna sinna. Homme teen maksu ära. Saab legaalselt vähe kihutada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.