StreetMoto orienteerumissari 2014

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Re: StreetMoto orienteerumissari 2014

Lugemata postitus Postitas randel »

Näeme parem juba stardis United Motorsi õuel, seal paneme sind siis ilusti kirja ja anname kaardi ka! :bsmile:

Loadära
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Jänx kirjutas:

Tervist,

Pildistamisaparaadi vahetus pole probleem juhul KUI seal on täpselt sama kellaaeg mis oli mitte töötaval aparaadil.
Kui nüüd ei saa enam kasutada sama kellaaega uuel aparaadil ja see juhtub lisakatsel, millel me arvutame keskmist kiirust siis selle lisakatse eest saad kahjuks viimase koha punktid.
Muud pildistatud punktid võistlustrassil saame kätte arvestades siis juba teise fotoaparaadi kellaaega.
Kas vastusest piisas?

Aitüma selgitamast, piisas ikka, midagi sellist just lootsingi kuulda! Sest natuke kurb oleks, kui ühe fototehnika tõrke pärast kohe väärt ürituse pooleli peaks jätma...

(ning just lõpetasin tsiklile miskise velospido installi, ehk et vast ei peagi enam vahemaid "arvama", nagu eelmine aasta...seega siis kohtumiseni stardis ka minu poolt...ning kui sidurite kaitsepühak mulle armuline on ja ikka lõpuni libistada laseb, siis ka finishis :D )

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Aitäh kõigile osalejatele!
Harju Ära tulemused on üleval http://www.tlu.ee/ekukk/HarjuAra2014/

vefka
Tsikkel: FZ6-s

Lugemata postitus Postitas vefka »

Huvitav miks ei ole mul(Vefka) LK2(Asfalt) arvesse läinud? Kuigi on punktid järjest võetud nagu kord ja kohus 27-36-38-26.

Kasutaja avatar

Rivo201
Tsikkel: GSX-R1000 K3
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rivo201 »

vefka kirjutas:

Huvitav miks ei ole mul(Vefka) LK2(Asfalt) arvesse läinud? Kuigi on punktid järjest võetud nagu kord ja kohus 27-36-38-26.

1. Punkti oled varasemalt ära võtnud, mis tõttu lisakatse arvestusse löks kirja korduv (topelt piltide korral arvestatakse esimest limti). Nii vähemasti loen mina sellest välja. Oleksid pidanud selle esimesena (rida 18) võetud punkti 36 ära kustutama.

vefka

ai kui nõme, et sellise asjapärast jääb lugemata. Tegelt oli mõte küll, et kustutaks ära aga fotosid laadides öeldi ahh las olla, et vahet pole. Süsteemi viga ütleks ma

Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Rivol on õigus, identsete QR koodide puhul arvestab tarkvara esimesena tehtud pilti ja seetõttu jäi ka lisakatse tulemus arvestamata.

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Ma siis ka "protesteeriks". Mul (TarmoM) on kontrollaja ületamist kriipsu pealt 12 minutit. Trahvipunkte selle eest 65. Vanasti oli 12x5 veel 60.

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.
Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Küsimus suurele orienteerumisringile. Kuna elektrooniline punktiarvestus on nüüd esmakordselt käima läinud ja võimaldab ka statistikat iga võistleja läbitud punktide kohta, siis kas kellelgi on vastuväiteid idee osas, kus personaalse tulemusstatistika lehe ülaosas oleks kajastatud ka võistleja pilt. Pildi valime ise välja ja selleks saab olema võistluse käigus kõige paremini õnnestunud võte. Et segaseks ei jääks, siis jutt sellest formaadist. http://www.tlu.ee/~ekukk/HarjuAra2014/tm_0001.htm

Orienteerumissarja lehele lähevad tulemused ja parimad fotojäädvustused üles ilmselt täna õhtul, sest hetkel vajab veel protokolli lõpuosast kahe võistleja tulemus natuke selgitamist. Küsimus ei ole niivõrd kohtade muutuses kuivõrd kasutatud pildistamisvahendi täpsustamises "ajatempli" formaadi täiendavaks uurimiseks. Mõni õunakesega tehnikavidin on nimelt suutnud kellaaegu pildile siduda seninähtamatus formaadis...

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

vefka

randel kirjutas:

Rivol on õigus, identsete QR koodide puhul arvestab tarkvara esimesena tehtud pilti ja seetõttu jäi ka lisakatse tulemus arvestamata.

Aga kas selle kohta oli ka juhendis miskit kirjas... ei saa hetkel uuesti ka lugeda kuna juhend pole hetkel kättesaadav. Saan aru, et tarkvara ei tea seda arvestada. Kui oleks tavapunktiga tegemist siis ju tõesti polegi vahet.
Kas seda LK2 osa ei peaks uuesti üle vaatama ? Olen täitsa kindel, et ma ei ole ainus kes sama nö. vea tegi. Hetkel ma veel tunnen, et pole nagu midagi valesti teinud :). Vaid jäänud ilma vbl väärtuslikest punktidest. Küsisin veel üle kui fotosid telefonist maha laeti, et "vahet pole läheb arvesse" seepärast ei hakanud kustutama.

Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Tegeleme selle asjaga. Kuna peame lisaks orienteerumisvõistluste korraldamisele 5 päeva nädalas ka oma tööandjat teenima, siis palun veidi kannatust!
Tunnistan ausalt, et korraldajatena ei osanud sellise olukorra tekkimist ette näha kuigi üritasime kõikvõimalikke situatsioone läbi mängida. Tavapunktide pildistamise puhul polekski vahet olnud ja eks sellest tuli ka selline vastus pildi kustutamise kohta.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Kõrtsitee juhendiga saab tutvuda siin: http://moto.kodukorts.ee/kortsitee/x/
Varsti-varsti tekib Streetmoto lehele regamine ka.
Seekord tuleb Kõrtsitee eriti lihtne ja mõnus.

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Väike video kokkuvõte ka sellest päevasest üritusest.
Kuna enda sõiduvorm oli tagasihoidlik, siis võistlustulem jäi soovitule kindlasti alla aga teed olid toredad ja päev ilus.

PS! Video sisaldab kõikvõimalikku lastele mitte sobilikku materjali.

https://www.youtube.com/watch?v=rWLcrFsSzq0

:bsmile:

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Snowhite kirjutas:

:D

Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

vefka kirjutas:
randel kirjutas:

Aga kas selle kohta oli ka juhendis miskit kirjas... ei saa hetkel uuesti ka lugeda kuna juhend pole hetkel kättesaadav. Saan aru, et tarkvara ei tea seda arvestada. Kui oleks tavapunktiga tegemist siis ju tõesti polegi vahet.
Kas seda LK2 osa ei peaks uuesti üle vaatama ? Olen täitsa kindel, et ma ei ole ainus kes sama nö. vea tegi. Hetkel ma veel tunnen, et pole nagu midagi valesti teinud :). Vaid jäänud ilma vbl väärtuslikest punktidest. Küsisin veel üle kui fotosid telefonist maha laeti, et "vahet pole läheb arvesse" seepärast ei hakanud kustutama.

Loodetavasti sai nüüd õiglus jalule seatud, vefka lisakatse sai arvesse võetud. Liigse kiirustamise tõttu see küll eriti palju lisapunkte ei andnud - teinekord tasub rahulikumalt võtta :wink:
TarmoM ajateema selgitamiseks. Esimene minut algab 00:00,00 ja lõpeb 00:59,99. Teine algab 01:00,00 ja lõpeb 01:59,99 jne. Kaheteistkümnes minut lõpeb 11:59,99 ja kolmeteistkümnes algab 12:00,00. Sellepärast ka esmapilgul ebaõiglane trahvipunktide arv.

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Minul pretensioone ei ole. Muide...see pildistamise ja kogu see hilisem statistika tegemise võimalus on tasemel :bsmile:

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.

Loadära
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Huh-huh...seda poleks oodanudki, et nüüd nii sisutihe see päev saab:
kui see velospido-aretis mul nüüd kelbast ei pannud, siis minu kruusaklassi start-finish tuli 300,61km :wack:

Samas väga ei saanud panna, sest täpsusõit tuli ju enamvähem ja bensu käis ka kokku üsna läbisõidule vastavad 14,3 liitrit paagist läbi!
Nüüd veel ainult huvitab, et kui ma vist ainult nii 40punkti noppisin, kas siis poodiumil käinutel 50+ punkti võttes veel suuremaid läbisõite ette näidata?
Või pigem tuli mul ikka paberkaardilt joonlauaga rehkendades seekord lihtsalt liiga palju praaki sisse...sest noh eks enda arust viimased kaks tundi saigi ainult nahka tehtud, üks loll otsus teise otsa... :D

Aga igaljuhul oli üdini lahe sõit, nii mõnedki looduses otseminemise katsed lõppesid korraliku puändiga: kraaviga, jõega, ummuksis sihtidega jne...sai ka käe valgeks ligi tuhandekuubikulist KTMi kraavist välja tõstes, et endal vaba tee sõita oleks...ühesõnaga metspoolel kõik korrektne ja füüsikaseadused kehtivad endiselt :ner:

Seega kummardused korraldusele veelkord, sest ega ilma selle sõiduta ei usukski, et Lääne-Harjul veel nii lahedaid radu varjul :)

PS! Neemele vastuseks, et minul ei ole küll midagi varjata või selle vastu, kui minu ja/või mu sara pilt kuskil statistikat illustreerimaks ripub. Lisaks veel sellise põhjalikusega statistika, et hoia mütsi kinni...ainult kiiduväärt ettevõtmine mu arust!
(Kuigi siin eelnenud pildivalikus nägin ainult ühte tuttavat pilti...ja loomulikult oli keegi ikka purki saanud just selle, kui mu ratas startides vähe ulakust tegi...)

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Kruusaklassi esikoht saadi 324,92km läbimisega http://www.geoape.com/tracklogs/harju-ara-2014-4677
Oma marsruudi hea planeerimine on päris oluline :bsmile:

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

villy kirjutas:
Snowhite kirjutas:

Kuidas see Adventure, mis lapiti lombis oli, lõpuks välja saadi? Sõitis ta ise edasi (vesi õhufiltri kopsikus või ei)?

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Tõmbasime ta koormarihmaga küljepealt püsti ja siis tirisime Gatoriga (see roheline masin mis käru peal oli) lombist välja ja pukseerisime suure teeni, kust viisime käru peal finišisse. Käima ei riskinud panna, sest siis kui meie kohale jõudsime, paistis tsiklist veel vaid lenksu ots, ülejäänu oli vee all.
Sellisteks olukordadeks on mõistlik sadula all või seljakotis või mujal alati koormarihm või köis kaasa võtta. Selle arvu meestega kes seal kohapeal oli oleks siis tsikli 5 minutiga püsti ja siis lombist välja saanud ja ehk pääsenud ka mootoripesust. Ilma rihmata lihtsalt ei olnud kuskilt kellegil kinni haarata nagu videost näha.

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 39 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Loff kirjutas:
villy kirjutas:
Snowhite kirjutas:

Kuidas see Adventure, mis lapiti lombis oli, lõpuks välja saadi? Sõitis ta ise edasi (vesi õhufiltri kopsikus või ei)?

Sealt videost ei paista seda hästi välja vb aga pinnas oli nii pehme selle kohapeal, et iga koht kuhu jala surusid vajusid põlvili sisse.
3-4 kesi sikutades lõpetas suurem osa meist peaagu vööni mudas ja ratast suutsime liigutada mingi 20-30 cm.
LC8 pole just väiksematega võrreldav kah. Tal on sellisel kujul seda massi seal ilusti 230-240kg ja kui muda teda veel kinni hoiab ja raskemaks ka teeb, sis tundus ilma köieta täiesti abitu olek.
Kuna mootor aga kohe välja suri kukkumisel, siis ega temaga midagi erilist ei juhtunud - lihtsalt pori välja ja vesi ää valada ja läheb jälle. Phmt nagu jõeületus koos kerge "kohvipaksuga".

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Kasutaja avatar

Janarm
Tsikkel: Sõidab

Lugemata postitus Postitas Janarm »

villy kirjutas:
Snowhite kirjutas:

Väga lahe video.

Sain ka noka turba sisse pistetud 9:43. :D :bsmile:

GSM 556 27432
Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Urmase video Tiki Treileri vahefinišist https://www.youtube.com/watch?v=Je6N9zzcuOc
[youtube][/youtube]

Kasutaja avatar

Teema algataja
StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Kõrtsitee regamine avatud - ikka samas kohas http://streetmoto.ee/orienteerumissari

Palun lugege KINDLASTI väga täpselt juhendit. Reedene ja laupäevane orienteerumine on üsna erinevad ja sarja arvestusse lähevad vaid laupäevase põhivõistluse tulemused.

PS! juhendi punktis nr 4.3.3 tehtud muudatus seoses elektroonse punktisüsteemiga.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

tonis766

Lugemata postitus Postitas tonis766 »

Tervist, teil toimus siin mõnda aega tagasi väike üritus: Harju Ära Harjumaal. Kas keegi kodanikest kaotas oma numbrimärgi juhuslikult ? padise vallas, Hatu külas.
Yamaha XT 660Z / TENERE

Kasutaja avatar

randel
Kontakt:

Küsimus reedese finiši asukoha kohta - kas selle asukoht on saladus? Kas peab oma telki ise kaasas vedama või toob korraldaja selle finišisse (kui see ei asu samas kohas kus start)?

kõrtsmikumolu
Kontakt:

Kordan, finiši asukoht on kaardil kirjas :mrgreen:
Reedene finiš ja laupäevane start on hästi, kohe väga, lähestikku.
Jah, ikka saab üleliigse kola bussi anda ja toimetame selle enam-vähem tervelt ühe kõrtsi juurest, teise kõrtsi juurde.

kõrtsmikumolu
Kontakt:

Tuletan lugupeetud orienteerumishuvilistele meelde, et selle nädala lõpuni saab veel viieka kokku hoida.
Hetkel on auhindu rohkem kui reganuid.

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Kuidas selle Soomaa hosteli majutusega on, kas tuleb ise bronnida, või piisab, kui regamisel märkida ööbimissoov? (ja mis ta massab? :wack: )

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”