Milline kiiver?
Re: Milline kiiver?
AhtoP kirjutas:plaan osta omale uus kiiver hinnaklassis 250-300. Kuna iga müüa kiidab oma asja, siis küsiks kasutajate arvamust. Peale mõningast otsimist hakkas meeldima Scorpion EXO-900 Solid.
http://motopost.ee/detailid.php?3325Kas on mingi põhjus neid scorpione mitte vaadata?
Endal ka Scorpion EXO-900. Ostes olid nõuded päikesevisiir ja avatav lõug, tundus too aeg (ülemöödund hooaeg) kõige parema hinna/kiivri suhtega toode. Ja ei kahetse, väga okei kiiver on. Kui eelkäijate kommentaare lugeda ja pareerida, siis .. avatavat lõuga kasutan mina küll üsna pidevalt, kasvõi bensukas tankimisel - ei pea kiivrit peast ära kiskuma, aga päris Stigina sisse ei roni Seda vilinat pole täheldanud, vendiavade mugavusele saan ka ainult takka kiita.
Et puhas kiidujutt ei ole, siis ainus asi, mida ma negatiivsele poolele panna saan, on see, et kirjade järgi on tal ka BT headseti valmidus, aga seda BT headseti, mis sinna built in on, pole Scorpion vist siiani valmis saanud Ehk et olin sunnitud ikkagi Sena SMH-10 ostma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.