Aprilia Pegaso 650 *Necro

Kasutaja avatar

Teema algataja
Necro
Postitusi: 92
Liitunud: 10 Aug 2012, 20:59
Tsikkel: R1200GS 07"
Asukoht: Tartu

Re: Aprilia Pegaso 650 *Necro

Lugemata postitus Postitas Necro »

Kuu aega möödas nagu naksti. Kevadtööd on vähemalt otsakorral. Eile lõpetasin tunnikese enne südaööd viimase põllu ära ja aitab küll sellest juba. Aeg teised masinad kasutusele võtta. Aga pegasusega on ka mingisugune progress toimunud. Jupid on kohale tulnud, silindripea on praegu tegemises ja üks viimane detail peaks kuskilt kaugelt lõunast saabuma millalgi. Täna sai vabast päevast täie rauaga veri välja imetud ja igasugu asju tehtud. Õhtu lõppeski sellega, et lendasin garaazi ja hakkasin tagumist liigendit kokku monteerima. Vanad laagrid välja, väike puhastus, uued laagrid sisse, määret ka natuke ja kokku tagasi.
Vana välja
Pilt
Uus sisse. Kui laager on otse paigas, siis läheb kergelt, vastasel juhul kisub kuskilt viltu ja kruustange kinni keerates annab tunda. Ehk siis vajadusel tuleb detailide asendit korrigeerida. Muidugi laagrid peavad natuke seespool olema. Paraja suurusega seib laagri ja kruustangi moka vahele ning sellega saab laagrit pessa sissepoole lükata. Tagasipressimisel mõõtsin enne vana laagri kauguse pesa servast ära ja selle järgi pressisin uue sisse.
Pilt
Mõned laagrid tahtsid määret sisse. Kolmel oli määre juba pakist võttes sees, aga kiige ja kondivarraste omad karjusid määrde järgi.
Igaks juhuks viskan ühe lingi teisest foorumist, kus on tagaliigendi süsteemi hooldamise kohta detailsemat juttu. Laagrite, tihendite margid, pingutusmomendid jne. http://www.apriliaforum.com/forums/show ... inkage-and

Jaa tänase pooleteise tunni töö vili. Ehk siis 9 nõellaagrit, xx grammi määret, 0 sõimusõna ja asi valmis :D.
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”