... sõidukaaslast Tallinnas 2014
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: ... sõidukaaslast Tallinnas 2014
Kahjuks avastasin liiga hilja. Kui 17 paiku veel kuskil läänepool linna piires (Mustamäe oleks fine, aga võib ka mujal) mingi punkti saaks, tuleks teeks ka tiiru kaasa.
Palju siin Laagri-st sõitjaid on? Mõni võiks märku anda kasvõi PM.
Tänane sõit oli äge. Spidomeetri trossi sain pooleks ja naabrimehega tuttavaks.
-
- Tsikkel: R1250GSA, Te250i, AJP PR7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 22 korda
jkpoig kirjutas:Tänane sõit oli äge. Spidomeetri trossi sain pooleks ja naabrimehega tuttavaks.
Mehed, sõitke palun mõistlikumalt!!!
Tõenäoliselt kohtasin täna teid Hageri-Ääsmäe vahelisel lõigul, kui te sõitsite Hageri poole (ca 20+ ratast tuli vastu).
Kuna olen ka ise varem Bikeri rahvaga nendel samadel mõnusatel käänulistel teedel sõitmas sõitmas käinud (rattaga), siis tean, et need kurvilised teed kutsuvad peale keerama.
Tänane situatsioon tegi aga mind tõelilselt kurvaks. Tee on kitsas ja kurviline (järjest pimedad kurvid) ning autoga vastutulijana pidin ma kolm korda järsult paremale teeserva pidurdades keerama, et vältida vastutuleva mootorrattaga kokkupõrget. Kusjuures ühel korral pidin selleks tee servas oleva puu oksi riivama. Mul on küll hea meel, et mu kahjustused piirduvad peeglikorpuse poleerimisega, selle asemel, et lasta radiaatorivõrest kellegi siseelundid eemaldada, kuid ma tõesti ei taha edaspidi samasuguseid kogemusi. Ilmselge on see, et üle kahetonnise maasturi ja mootorratturi kokkupõrkel on kaotajaks mootorrattur.
Ma olen ka ise päris palju grupis sõitnud mootorrattaga ning mäletan väga selgelt ühe mootorrattauri sõnu, kui läksime Lõuna-Eesti mägistele kruusateedele sõitma - "arvesta pimedasse kurvi sisenenedes, et sa pead mahtuma mööda vastutulevast kombainist".
Ma loodan siiralt, et teil on edaspidi mõistust arukamalt sõita.
kus kandis olete?
KIX
Need Kernu tee peal olnud plastikud v6isid ka idanaabrid olla. Nendel on sellised kombed suure pundiga ja max kiirusel.
T2na midagi kuskil teoksil, plaani? S6idaks, viimased ilusad ilmad...
Teen õhtul väikse treti Tänavjärve äärde (https://www.google.com/maps/@59.1809483,23.8130441,14z). Valdav osa teest on asfalt, lõpus on mõned kilomeetrid kruusa. Stardin umbes poole kuue paiku. On veel huvilisi?
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Kas sinna ja tagasi või mingi grillchill ka plaanis?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Raki kirjutas:Kas sinna ja tagasi või mingi grillchill ka plaanis?
Kohale jõudes võiks väikse tee ja küpsise teha, aga väga pikalt vast tšillima ei jää, muidu jääb väga pimeda peale tagasitulek.
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Kus kohast sa alustad muidu?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Kui keegi soovib ühineda, siis kaks ratast lähevad kl 19 ajal Kadaka Nestest rahulikumale (umbes tunnisele) tiirule
Marsruudi lepib kokku kohapeal
tänan väikese ringi eest, kuigi see linnavahel sõit pole minu jaoks aga võib teinekordki
last kirjutas:tänan väikese ringi eest, kuigi see linnavahel sõit pole minu jaoks aga võib teinekordki
Pea 1,5h polnud ju nii väike ring ja linnast väljas üsna arvestatav osa
Teine kordki!
Homme lubab kena ilma. Kas keegi plaanib ennast sõidule? Olen vahemikus 12-16 linnavahel ja liituks seltskonnaga.
Kas keegi homme Tallinnast Audrusse KTM TRACK-N-TEST DAY'le läheb?
Ilmselt minek, muidugi juhul kui ilm jätkuvalt kuiv.
Kuskil 10:00 või mõni minut peale võiks startida
Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi
Homme õhtul lähebe 2 ratast tiirule Naked / Bike , tempo legaalne ,marsruuti ja täpset kellaaega veel paika pole pannud aga äkki on veel huvilisi
-
- Tsikkel: Tenere700, wr450f,V-strom,Jawa
- Tänanud: 24 korda
- Tänatud: 48 korda
- Kontakt:
laup. peale lõunat plaanis pirita-rohuneeme-muuga-jägala juga-kaberneeme-valkla-leesi-juminda-hara ja sealt tagasi linna.
tel.5643931
-
- Tsikkel: Honda CBR1000F
- Tänanud: 1 kord
Kristo_P kirjutas:Homme õhtul lähebe 2 ratast tiirule Naked / Bike , tempo legaalne ,marsruuti ja täpset kellaaega veel paika pole pannud aga äkki on veel huvilisi
Kui see õhtu on umbes kella seitsme ajal, siis oleksin küll tulija.
kas täna ka keegi kuskil koguneb

Ennem homset vihma võiks ilusa ilma ära kasutada ja õhtul ühe sõidu teha, koguneks näiteks Haabersti Statis 18:30, kohapeal arutaks siis detailid üle.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
nrvous kirjutas:Ennem homset vihma võiks ilusa ilma ära kasutada ja õhtul ühe sõidu teha, koguneks näiteks Haabersti Statis 18:30, kohapeal arutaks siis detailid üle.
Veeren ka kohale siis plegi see aasta pundiga sõitnud veel...mõne huvitava tee peale võiks minna siis...mis iganes siinkandis on kuskil head