tabasalu kardirada
Re: tabasalu kardirada
asi pole vihkamises...ma ei tea mis imeline r4 sinul siis on, aga mul ei vea isegi v2 3k pöörde juurest veel just mitte üldse lõbusalt r4'l hakkab midagi juhtuma vist kuskil sealt 5-6 juurest..aga no 5ndaga on muidugi ülekanne ju selline, et seal ei saagi midagi toimuda.
ma ei ole küll nüüd mingi kõva rinkasõitja, aga kas siis tsikkel on tõesti nii ulmeäkiline ja "gaasikäsi" nii twitchy, et väheke sobivamate käikudega sõites lendab kohe perse alt ära kurvis?
rehvipuru on rajal sellises koguses, et sellest moodustub kuni 2mm ühtlane kiht? :O kui tõesti nii siis eks see võib muidugi sealt ka ühel hetkel kaduma minna...aga ausalt öeldes ei usu sellist asja enne kui oma silmaga näen. kui tegemist oli väga ettearvamatu ja äkilise alt minekuga siis tõenäoliselt sinna rehvi ja teekatte vahele midagi liigselt liikuvat jäi või sattus. mis see täpselt oli, seda on kellelgi kolmandal ilmselt suht mõttetu spekuleerida
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.