Helkurvest
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 36
- Tsikkel: Monster 600
Helkurvest
Tere,
Otsin endale helkurvest-i, aga siiani on need kõik äärmiselt koledad.
Minu eesmärk oleks see, et oleks OK välimusega helkurvest + seljapeal kiri, et Amatöör, algaja või Noob ( oleneb, mis inspireerib mind NB! huvitavad pakkumised oodatud) ja selleks, et oleksin liikluses rohkem nähtav.
Olen näinud ise linnas, et osadel on see helkurpael, et ehk see oleks normaalsem.
Ootan huvitavaid soovitusi.
Meelis
[kahandapilt]http://rehvid.grip.ee/img/p/3572-5873-large.jpg[/kahandapilt]
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Helkurvest
Sportliku iseloomuga Hi-Vis tsiklivestid on täiesti olemas. Kandja ei meenuta nendes kuskilt otsast teetöölist.
http://www.rev-it.co.uk/item4497.htm
Soovitan sellist, mis mul ehk profiilipildilt näha Saadud UK'st - kingiti
Kasutamise kogemus: märgatakse ja teed antakse paremini. Kuna mul valge tsikkel - ajaloolt politseitsikkel, siis mõned lausa tõmbavad hirmust tee äärde
Kahjuks ei tea kuidas seda hankida, kuid idee poolest peaks olema võimalik tavaline vest osta ja kirjad peale lasta.
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
just just. Tänud
See POLITE mõjub hästi liikluses
Aspelund kirjutas:http://www.highvisibility.uk.com/cycling
Ebay.co.uk tundub ka midagi sisaldavat.A.
Selle "POLITE" eest hakkate veel anaali saama - meenutab korrakaitsjate eraldustunnust (mis siis, et tegelikult neil konkreetselt sellist vesti pole). Loodetavasti saate ka, sest mina saan konkreetselt miniinfarkte juba siis, kui mõni valge ratas vastu tuleb ja seljas helkurvööga vend istub
Ja ega liigne inglise keele pruukimine on suht sarnane liigsele sibulakeelele meie ühiskonnas. Prooviks vähem ise juurde toota ehk?
PS Jajaa, mu allkiri.. las too olla, vahetan siis eestikeelse vastu, kui keegi sama tähendusega ja sama tabavalt mulle ütleb.
Kasutasin seda juba eelmine suvi. Kuna minu puhul pole tegemist ideaalse liiklejaga, siis sai ka paar vestlust politseiga peetud. Vesti peale nad muigasid ja soovisid head teed
See aasta pole veel vestlusi pidanud, aga on nad nii mu ees kui taga sõitnud ja pole kinni veel peetud, sh ma nüüd valge tsikliga.
Ärge siis pikka viha pidage Tähtsam ikka turvalisus!
reimps kirjutas:Selle "POLITE" eest hakkate veel anaali saama - meenutab korrakaitsjate eraldustunnust (mis siis, et tegelikult neil konkreetselt sellist vesti pole). Loodetavasti saate ka, sest mina saan konkreetselt miniinfarkte juba siis, kui mõni valge ratas vastu tuleb ja seljas helkurvööga vend istub
![]()
Ja ega liigne inglise keele pruukimine on suht sarnane liigsele sibulakeelele meie ühiskonnas. Prooviks vähem ise juurde toota ehk?PS Jajaa, mu allkiri.. las too olla, vahetan siis eestikeelse vastu, kui keegi sama tähendusega ja sama tabavalt mulle ütleb.
Endal selline.
http://www.motorcycle-superstore.com/16 ... -mesh-vest
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Minu käest saad allolevaid vöid tellida või mida iganes! Eesti politsei, Piirivalve ja Päästeamet , Kaitseväed ning Eesti Post käivad igatähes nendes vöödes ja käisepaeltes. Teen ka eritellimusi kuid see oleneb siiski kogustest ja motivatsioonist.
https://www.facebook.com/pages/Reflexit ... 241?ref=hl
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
kaoz kirjutas:Kuna minu puhul pole tegemist ideaalse liiklejaga, siis sai ka paar vestlust politseiga peetud. Vesti peale nad muigasid ja soovisid head teed
No nah sul siis vesti vaja on, kui sa niikuinii eeskujulik liikleja pole? Tahad, et su rikkumised veel paremini silma paistaks? Ma ei saa nüüd täpselt aru - tahad olla kogu aeg silmapaistev ja samas tahaks ka pahandusi teha.. Otsusta ära ja vali riietus oma sõidustiili järgi
Pigem tunnistan patte ja olen nähtav teistele liiklejatele
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
mingit ühistellimust ei saa korraldada kaozele?
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Helkurvest on hea, oled paremini nähtav. Isegi kiiruskaamera sähvatab rõõmsalt, kui juhtud veidi nobedam olema
Ehk siis saab küll, kui suur oleks esmane huvi?
Arvestada, et tuleb kas postikulu või jagatud pagasikulu, kuna hea sõber UKst toob või saadab!
Paljud oleks praegu ja kohe huvitatud?
Hetkel veel ei luba midagi!
jbob kirjutas:mingit ühistellimust ei saa korraldada kaozele?
Uurin, ehk saangi ühe sõbra abiga seda teha...
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Kui nii kardate liigelda ilma vestita,siis ehk on tsikkel ikka vale valik liiklemiseks.. nahh vaja teisi oma vestidega ehmatada teedel.
eriti debiilikud on need kellel see vest on pandud autos kõrvalistuja toolile ymber - kuradi p***!
ilmselt esimesel võimalusel sõidaks te päris mendivormis ka ringi!
Algajad võiks vahtralehe ka seljale kleepida!
Lp härra Sepp
Mina kahjuks pole nii hea tsiklil liikleja, et suudan reageerida ideaalselt igas olukorras, kus autojuht minu mitte märkamisest minu jaoks eluohtliku olukorra tekitab. Seega leian, et mul on õigus ennast nähtavamaks teha, et oma elu säästa. Ei ole mul kunagi plaani ringrada sõita ehk plastikutega võidu teha, soovin lihtsal kaherattalisega vaba tuult nautida. See, et ma mõningaid oma turvamisega ehmatan, on rohkem nagu nende probleem, et tekib vajadus ehmuda!
Ilusat sõiduilma soovides
Kaoz
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
sepp kirjutas:Kui nii kardate liigelda ilma vestita,siis ehk on tsikkel ikka vale valik liiklemiseks.. nahh vaja teisi oma vestidega ehmatada teedel.
eriti debiilikud on need kellel see vest on pandud autos kõrvalistuja toolile ymber - kuradi p***!
ilmselt esimesel võimalusel sõidaks te päris mendivormis ka ringi!
Algajad võiks vahtralehe ka seljale kleepida!
Teetöölised ajavad ka närvi eksole?
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
kaoz kirjutas:jbob kirjutas:mingit ühistellimust ei saa korraldada kaozele?
Uurin, ehk saangi ühe sõbra abiga seda teha...
Kuramus. Suurema telefoni endale soetama. Vabanda seltsimees. Mõtlesin Nõmmikut, kes neid toodab.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Marx kirjutas:"Kaoz", mis värvi sul mootorratas on?
Valge
Marx kirjutas:Ja välja näed siis selline v?
Ma siiski naine... ja politsei tekste ka mu tsiklil ei ole, samuti ei kanna ma sinist kombet
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.