Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
keegi naist tahab õnnelikuks teha
Nimelt , ilmad lähevad juba soojemaks ja nii väga tahaks kellegile seljakotiks olla . Ma lausa jumaldan sõitmist kuid kahjuks mul endal VEEL ei ole lube ja ammugi tsiklit ei ole
kuid lähitulevikus saab tehtud ( peab tegema kui see on see mis mind õnnelikuks teeb
)
Eks ma jään siis ootama
Nb : Kiiver kadus ära eelmisel suvel
Re: Tallinna sõitjad
Kellukas kirjutas:Mis pilte vaja ?
![]()
Kadunud kiivrist.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
Kellukas kirjutas:Kellukas kirjutas:Ega ma tutvuma ei tulnud
Anna andeks aga võõrastega ma ei sõida
Valel on lühikesed jalad!
Kas ei saax teha teemat kuhu kõik tsikliarmastajad neiud oma soove ei saax avaldada tahan ka sõitu aga pyyan isiklike teemade tegemist vältida... Et moded ei hurjustax
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
See on puhas naisteteema. Sinna me ta siirdamegi. Nüüd võivad kõik (naised) end seljakotiks pakkuda.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Re: Soovin seljakotiks (Tallinnas)
Ja kui on sõidusoov, siis kindlasti lisada pilt nii eest-, tagant kui külgvaates
No et kogematta valet tüdrukut peale ei võtaks
PS. Ise ma ainult kiibitsen - mu rattal tuleks ka väga väikese seljakotiga kandevõime piir ette
Olen ainult järgmine teisipäev vaba (29.04) ülejäänud kaks nädalat kahjuks töötan iga päev nagu loom Keegi viib sõitma ?
Mul oma kiiver olemas
Kiri postkasti
Kellukas kirjutas:Olen ainult järgmine teisipäev vaba (29.04) ülejäänud kaks nädalat kahjuks töötan iga päev nagu loom
Keegi viib sõitma ?
Mul oma kiiver olemas
Kiri postkasti
Varsti teisipäev käes , ootan kedagi kes sõidutaks
No_name kirjutas:Mul käskis naine tsikli maha müüa. Kas keegi mind ka sõidutaks ?
Sinu postituse põhjal võib järeldada et sa oled piisavalt pussy küll et sind sõitma viia
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR
No_name kirjutas:Mul käskis naine tsikli maha müüa. Kas keegi mind ka sõidutaks ?
Kõige sisukam postitas siin foorumis. Ära nukrutse, ma viin su sõitma...küll siis naine käsib uue tsikli osta.
Kellukas kirjutas:Varsti teisipäev käes , ootan kedagi kes sõidutaks
Kui sa teisipäeval Tartus oled, siis pole probleemi.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
reimps kirjutas:Kellukas kirjutas:Varsti teisipäev käes , ootan kedagi kes sõidutaks
Kui sa teisipäeval Tartus oled, siis pole probleemi.
Reimpsi rattale hüpates on vaja tööriided selga panna, muidu määrid ennast ära. Tal ju ainult vihm peseb seda ja vihma pole palju olnud.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
müristaja kirjutas:Reimpsi rattale hüpates on vaja tööriided selga panna, muidu määrid ennast ära. Tal ju ainult vihm peseb seda ja vihma pole palju olnud.
Ei ole nii hull ju Okei, lillasid velgesid ei ole jah näha, aga sõitmist see ei takista + reimps sõidab vääääääga hästi
Liisu-Liisu kirjutas:No_name kirjutas:Mul käskis naine tsikli maha müüa. Kas keegi mind ka sõidutaks ?
![]()
Kõige sisukam postitas siin foorumis. Ära nukrutse, ma viin su sõitma...küll siis naine käsib uue tsikli osta.
Mul on sõiduvarustus olemas, sõites vastu ei kalluta ja ümbert kinni hoides suurest hirmust hinge kinni ei suru. Millal tulla võin ?
miu kirjutas:Ei ole nii hull ju
Okei, lillasid velgesid ei ole jah näha, aga sõitmist see ei takista + reimps sõidab vääääääga hästi
Saite nüüd
Pole ma nii koba midagi kogu aeg, et bemme takka äestan sirgel maanteel.
Ja müristaja on lihtsalt kade, et ma hipi olen
-
No_name kirjutas:Liisu-Liisu kirjutas:No_name kirjutas:Mul käskis naine tsikli maha müüa. Kas keegi mind ka sõidutaks ?
![]()
Mul on sõiduvarustus olemas, sõites vastu ei kalluta ja ümbert kinni hoides suurest hirmust hinge kinni ei suru. Millal tulla võin
?
hakka parem kohe tulema, sest ilmad pidid tuksi minema ja siis oled ilma.
Ma ei teinud nalja, täitsa reaalselt mõtlesin. Kuidas sinuga kontakteeruda on võimalik ?
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
No_name kirjutas:Ma ei teinud nalja, täitsa reaalselt mõtlesin. Kuidas sinuga kontakteeruda on võimalik ?
Kirjuta , jagan numbrit ! Eeldusel , et pärast saadetakse fotograafilised asitõendid ... parem oleks , kui Reimps ise peal ei oleks
Bljaa, mul number avalik, profiilist leitav. Ja küsija suu pihta reeglina ei löö ka. Kes tahab, helistagu ja kui mulle sobib, võin sõidutada küll. Ega mul kahju pole
Ja seksima ei pea, mehe suguelu on ju kättevõtmise asi
PS Meesterahvastega väga sõita ei taha, veits gay on, aga midagi ikka välja mõtleb. Suure moosimise peale võin mõne mehe ka õnnelikuks teha
-
Sten kirjutas:No_name kirjutas:Ma ei teinud nalja, täitsa reaalselt mõtlesin. Kuidas sinuga kontakteeruda on võimalik ?
Kirjuta , jagan numbrit ! Eeldusel , et pärast saadetakse fotograafilised asitõendid ... parem oleks , kui Reimps ise peal ei oleks
Kelle nr Sa jagad minu või Reimpsi?
Aga tundub, et Reimps on ise valmis No_Name sõitma viima...muidugi suure moosimise peale. Mis moosi eelistad Reimps...maasika...vaarika...?
No_name kui tahad kontakteeruda ja Reimps sind ise ära ei moosinud, siis saada parem PS , sest muidu antakse veel liiga pikalt selle teema pihta siin "kuuma".
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Ma võin sinu numbrit ka jagada
-
- Tsikkel: SuzukiMarauder/YamahaWildstar
Macintosh kirjutas:See on puhas naisteteema. Sinna me ta siirdamegi. Nüüd võivad kõik (naised) end seljakotiks pakkuda.
Miks nii?
Ei saa loogikast aru
Hanna kirjutas:Miks nii?
![]()
Ei saa loogikast aru
Ära proovigi aru saada
Aga tsikkidel on ehk lihtsam leida foorumis see teema, kus pasundama hakata, et keegi neid sõidutaks. Kui nad selle konkreetse teema muidugi üles leiavad. Samas on keskmine 20-30 vanuses naisterahvas suht pädev internetis tuhlaja, lausa üllatav
Näiteks paar päeva tagasi viskasin FB-sse ühte vastavasse kommuuni üles, et ei viitsi üksi Tartust Tallinna sõita. Sa ei kujuta ette, mis järjekord tekkis
Seega sõiduhuvilisi on, seega kui mõni neiu satub sõidutamissooviga bikerisse, siis väheke ringi vaadates leiab ta "Ainult naistele" osa ja siis omakorda (võhikule muidugi täiesti arusaamatu pealkirjaga) neiude sõidutamiseteema.
Re: Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Tere!Võib minna küll sõitma kui tahad?Elan ise ka tlnas ja fb võid sõbraks lisada?Sven Reidla kui sobib?