Järvevana teel...
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Järvevana teel...
rasmus23 kirjutas:XL1000 kirjutas:Üldiselt ei oska enamus seal uuel Jäervevanal normaalselt liigelda.
Ja sina oled siis üks selline "GEENIUS". Kes arvab, et on teistest parem ja tema ei pea ummikus seisma. Olen siiamaani end sellistes kohtades teepeale hästi laiaks teinud ja teen ka edaspidi. Peale seda hakkab rida liikuma nagu võluväel.
Ja ei sallita ka seal mujal euroopas sinusuguseid wannabe'd.
....ja sinu suguste pärast ongi meil nii haige liiklus,sest sa ju tead kuidas asjad käima peavad.Ilmselt pole sa seal kodust kaugemal käinudki,kui nii rumalat juttu ajad.
Nende selliste ridade kokkujooksutamise mõte on selles,et autod saaksid sujuvalt kiirust alandamatta kahest reast ühte.Märgid on ka mingi paarsada meetrit enne,mitte 2km enne .
See toimib,aga ainult juhul kui lastakse üle ühe,üksteist vahele ja seda tehtaks kiirust oluliselt alandamatta.Rõhk sõnal kiirust alandamatta.
Saksas,hollandis,taanis jne on palju kiirteid,mis lõiguti muutuvad 3-st reast 2-e rea peale või 4-st 3-e peale.Seal sõidavad autod mitmes reas ja rivid üldjuhul võrdsed,ning pikkivahe on olemas,et teine saaks vahele tulla.Meil,aga on häda selles,et kõik kes sellele kohale lähenevad hakkavad igaksjuhuks hoogu maha võtma(pikivahe jäetakse 1m peale) ja nii see rivi ots sinna peaaegu tunnelisse jõuabki.Ja sinu arust on mõistlik seal tunneli järel kohe kõik ühte ritta võtta ning reipalt 10km/h tiksuda,samal ajal,kui teine rida on tühi??????
Ma sõidan seal suht lubatu piiril lõpuni ja siis sujuvalt vahele.Ei tee seda selle pakika juhi kombel,aga kui ikka selline sõidukas,nagu seal videos,siis sellisel ma ennast kottida ei lase, kui ta mulle külge laseb on tema liiklusseaduse järgi süüdi.Siiani pole midagi juhtunud ja kõik on sujunud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.