Probleem vene Karoovets 125cm3'iga
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 634
- Tsikkel: Aprilia
- Kontakt:
Probleem vene Karoovets 125cm3'iga
Et äkki keegi teab veel sellist mootrosõidukit nagu karoovets 125cm3 ehk teise nimega "jänes" kuna tal on paagil jänesejoonis.
Probleem siis elektroonikas, ei oska asja korralikult tööle panna. Laadimst ei ole ja säda on ka suhtelistlt väike, olen proovinud küll küünalt vahetada, et ehk aitab kaasa, et säde suurem, aga ei ole. Võibolla on keegi kokku puutunud sellise sõidukiga.
Probleem siis elektroonikas, ei oska asja korralikult tööle panna. Laadimst ei ole ja säda on ka suhtelistlt väike, olen proovinud küll küünalt vahetada, et ehk aitab kaasa, et säde suurem, aga ei ole. Võibolla on keegi kokku puutunud sellise sõidukiga.
Olin kunagi sama probleemi ees Kavrovetsiga, et säde on, aga väga nõrk. Aitas süütenurga ja kontaktivahe muutmine (ei tohiks nagu sädeme tugevusse väga mõjuda, aga võta näpust). Tal on akuvaba süsteem ja hea säde sõltus rootori, ankru ja süütehetke omavahelisest kokku sobitamisest. Igaks juhuks kontrolli ka kondensaator üle.
Ja mismõttes tal laadimist ei ole? Tal ei ole ju akut
Ja mismõttes tal laadimist ei ole? Tal ei ole ju akut

Kütus ja õlu ei ole kokkuhoidmiseks.
vaadake mehed...
mina arvan et selliste vanade pillidega on suht kerge....
võta isa,enda,ema või vanaema auto ja pane käeu taha...
siis pane se tsikel käru peale...
ja vii kuuse koskisse..
kui sa ei tea mis on kuuse koski se on nüüd emexi asemel....
se on hea soovitus...
ära viid sinna siis saad aru et se oli hea
said pasast lahti
ja vii kuuse koskisse..
se on hea soovitus...
said pasast lahti
see pask maxab raha kunagirenzo007 kirjutas:vaadake mehed...
ja vii kuuse koskisse..
se on hea soovitus...
said pasast lahti
-
- Kontakt:
Minu väike näpukas oli sees, jah asi on tõesti 175cm3 ja tal on 6v aku ka peal, aga tõsti säde on nõrk, olen küll proovinud süütenurka kah keerata, aga siis keerasin üle ja kadus üldse ära, pika nussi peale sain väikse sädeme ikka tagasi! Hetkel läheb isegi vändast tööle kui aku täis on! Aga infoks siis nii palju, et see on aastast 1957 vms.. Igal juhul seda soovitust, et vanarauda viima ma parem ei loe, sest tulevikus kui korda teha ja ilus värv peale panna on see masin hinnas, sest kõik dok. on olemas sellel 

-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Probleem ....
renzo 007 ära nii meheks ka mine, UNIC - u mehed võivad su teibasse lüüa ja kuskile linnaväljakule teistele vaatamiseks panna.
Niiet üsna tootmise alguse masin.
Siis on sul sellega küll vedanud, kui dokumendid on ka olemas.
Ja kui laadimist/sädet korda teed, siis esimesel korral võta ikka mõni tark isa, vanaisa, vanaema või naabrimees korra appi, kes sind juhendaks, muidu võid kasu asemel kahju teha, kui päris täpselt ei oska...
Ja renzo007 > Kuusakoski... ja arva siis edasi ja jõudu tööle

Ja kui laadimist/sädet korda teed, siis esimesel korral võta ikka mõni tark isa, vanaisa, vanaema või naabrimees korra appi, kes sind juhendaks, muidu võid kasu asemel kahju teha, kui päris täpselt ei oska...

Re: Probleem ....
Raekojaplatsile häbi posti, nagu keskajal toimus see asi.miilits kirjutas:renzo 007 ära nii meheks ka mine, UNIC - u mehed võivad su teibasse lüüa ja kuskile linnaväljakule teistele vaatamiseks panna.
Mudakoll
-
- Kontakt:
renzo
renzo mees sa ei austa tsikleid .. Mis asja sul siia lehele siis ültse on. Minujaoks on iga motor sõiduk hea 

-
- Kontakt:
Tahaks elektri värki korda saada, siis laseks üle värvida. Muide see asi ei ole palju sõitnud ka ca. 50 000km.N2O kirjutas:Niiet üsna tootmise alguse masin.Siis on sul sellega küll vedanud, kui dokumendid on ka olemas.
Ja kui laadimist/sädet korda teed, siis esimesel korral võta ikka mõni tark isa, vanaisa, vanaema või naabrimees korra appi, kes sind juhendaks, muidu võid kasu asemel kahju teha, kui päris täpselt ei oska...![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.