HD Sportster 48 (2014)

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Hurley
Tsikkel: Africa Twin

HD Sportster 48 (2014)

Lugemata postitus Postitas Hurley »

On kellelgi kogemusi sellise rattaga? Sooviks omale mingit hea manööverdusvõimega cruiserit millega rahulikult ringi sõita ning antud isend jäi silma.
Kütusepaak väikseks ei jää pikemate otsade jaoks?

Välimusel pole ka viga:

Pilt

Buell XB12S (2007) -> Ducati Diavel (2013) -> Africa Twin (2017)
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Re: HD Sportster 48 (2014)

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Selga oled proovinud istuda? Palju sul pikkust on? Tegemist on tõsiselt pisikese rattaga ikkagi, linna jaoks ideaalne ja eks saab ka maanteed sellega sõidetu, aga mingi suurepärane maanteeratas ta nüüd küll ei ole. Välimus on väga 5

Loud pipes save lives!!!

kljova
Tsikkel: HD

Lugemata postitus Postitas kljova »

Minul on Sportster 1200 custom, väga mugav, kiire ja hea manööverdusvõimega. Proovi istuda, sest endal peab olema mugav, kui keegi ütleb, et tegemist on pisikese rattaga siis ei nõustu sellega aga kindlasti ei ole parim maanteeratas. Kütusepaak on täitsa OK, Soovitan

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Ma nagu kahh aru ei saa sellest jutust, et Sportster väike on. Mul kasvu 190 ja kuidagi aru ei saa, et iste- või jalgade asend kuidagi ebamugav oleks, tõsi, minu rattal on jalad ees süsteem, ilma selleta võib olla tõesti...

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Kasutaja avatar

RiderForVeterans

Lugemata postitus Postitas RiderForVeterans »

Proovisin seda eelmisel aastal Tšehhis. Olen miski 186cm, mulle küll sobis selle isteasend. Aga kuidas kellelegi, mulle näiteks meeldib ka selle ratta kitsas (õhuke) olek, mõni aga jälle tahaks, et jalgevahel oleks midagi kogukamat... Peab ikka peale istuma ja proovima! Kruiisimist on ju ka erinevat, kui Eesti ja lähi riigid tahad ette võtta, siis no problem, kui aga tervele euroopale tiiru peale teha, siis hakkad varsti teatud asju igatsema...

RFV

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”