Milline kaubik?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Milline kaubik?

Lugemata postitus Postitas mella »

Kui väiksemat ja mugavamat masinat 3K klassis vaja, siis minu esimene eelistus oleks alati Transporter T4.

2,4D on nagu traktor - mitte eriti võimas aga töökindel. 2,5TDI 75kW on juba päris hea mootor (tehakse ka 65 ja 111 kW turbot). Mina valiks alates 2000 aastast mudeleid (moodsama armatuuriga, siniste kelladega). Aga need on kohe kallimad ka. Teele pole ma 75kW masinaga kunagi jäänud, kütusekulu sõltub juhi jala raskusest. Mul on linnas 6 kandis, maanteel alla 7 (100kmh).
Väga hea juhitavusega, kuid suure pöörderaadiusega. Valida 2 eri pikkusega kere. Pikka keresse läks mul 3 tsiklit korralikult pakkides sisse.
Tüüpveaks on esisilla sharniiride pukside kiirelt kolisema hakkamine.
Ja veel - T4-sid kiputakse müügil uhkelt kerima. poole milli pealt 300K peale ja isegi allapoole.

Kui Soome-Rootsi praamid plaanis, on lühike vito või Hiace mõistlikum - jäävad odavaima pileti piiresse. VW on juba 1.94 kõrgusega passis.

Vito roostetab uhkelt. Hiace on ka korraliku hoolde puhul hea masin, kuid seest väike.

Trafik ja selletaolised nõuavad palju hoolet ning varuosi.
Peugeot, citroen ja fiat on rikastele remontijatele mõeldud.
Transitid miskipärast lagunevad ka, kuigi mootor ja sid veab veel poolsurnunagi.

Hea näide on kiirabid. 300k sõitnud Sprinteril oli ainult tagasild ja ukseluku mootorid läbi. Transporteril oli 2-massilise siduri kolin, muidu täiesti korras. Transit loeti varuosade võtmiseks kõlblikuks, kuigi välja nägi enamvähem - uksed ei seinud ees, mootor võttis õli, käigukast oli imelik, roostetas jne. VW LT oli muidugi kõige jubedamas seisus kere poolest. Mootor (sama, mis T4) oli OK.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”