Saare maakond
Re: Saare maakond
Tonuk kirjutas:rutska kirjutas:Nüüd peab asostiaali ametit.. Otsi rae tagant, käib seal aegajalt nuga välgutamas...
Ja nii täpselt teadki? Kas me oleme tuttavad või räägid lihtsalt kuulujuttude ja ajakirjanduse põhjal? Kui oled nii kindel
siin sõna võtma, siis äkki kohtume ja räägime sel teemal, miks keegi mind üldse otsib läbi selle foorumi. Olen postitajale
saatnud privaadi, kuid ta pole vastanud. Milles siis asi? Ja kui Sa kleebid mulle silte külge, siis kõigepealt loe läbi enda
postitus. Kas Sa kirjavahemärkidest, suurtest ja väikestest tähtedest oled midagi kuulnud? Kui keegi mind otsib, siis
minu nr. on 55 911 766, pole probleemi. Olen elus piisavalt näinud ja tegelikult mulle ei meeldi tagantseljajutud, kuid
eks igaühel ole enda arvamus, eriti, kui ta on veel nii noor... Ja õpi ka selgeks, kuidas kirjutatakse grammatiliselt õigesti
sõna "aegaajlt"(Sinu kirjapilt). Võib elus kasuks tulla. Pisiasjad, aga need ongi elus tähtsad. Nii et kohtume siis Rae taga.
NB! Noa jätan koju.Tõnu Kula
Kellel küsimusi, vastan meeleldi ja ma ei ole kusagil peidus.
Ja mida tähendab see ASOSTIAAL, mingi salasosistaja või?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.