Bike läbisõit

rice
Tsikkel: Bandit 1200, Dr800

Re: Bike läbisõit

Lugemata postitus Postitas rice »

renxx9 kirjutas:

Kaks küllaltki äärmuslikku olukorda ka minu poolt.
Paar aastat tagasi leidsin suht turu hinnaga poest kasutatud ratta, mida olin juba mõnda aega tahtnud. Häda oli ainult selles, et aastaarv oli 2006 ja läbisõit 2900km. Välja nägi nagu tutikas. Tundus võimatu, samas ei olnud mitte ühtegi polti mutikat kunagi lahti keeratud, rehvid olid tehase "plastikud" aga hea mustriga. Isegi ketti polnud veel pingutatud. Igatahes ostsin ära ja kaks hooaega juba sõidetud. 6000km peal keerasin kellad ise pekki ja ostsin uued. Kahjuks ei saanud reaalset näitu taastada. Nüüd siis ees 3000km (reaalselt siis 9000) aga ratas endiselt nagu uus. Vahe ainult selles, et olen mõned korrad õli ja jahutusvedelikku vahetanud ja need poldid/mutikad on nüüd kergete keeramisjälgedega. Samuti olen vahetanud rehve ja ka nendelt mutritelt võib leida viiteid mutrivõtme kasutamise kohta.
Eelmine ratas oli Bandit 1200, 96 aasta, välja nägi väga ilus ja korralik. Ostes oli ees 44000km. Sõitsin viis hooaega ja maha müües oli kelladel ees 70000km. aga ratas oli endiselt ideaalses seisukorras nii visuaalselt kui ka tehniliselt. Üritasin müüa sama hinnaga millega ostsin ja üle kahe tunni kuulutus üleval ei saanudki olla. Ratas sai müüdud ja minuteada sõidab siiamaani.

Selle ratta läbisõit nüüdseks umbes 86000km, ei ole teele veel kordagi jätnud ja pauku teeb veel korralikult. See hooaeg jääb aga paraku vahele kuna projektirattana on ta natuke juppideks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”