Milline krossimootorratas valida?

Kasutaja avatar

parn
Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Milline krossimootorratas valida?

Lugemata postitus Postitas parn »

Plaan soetada teiseks rattaks supermoto ja soovin abi siinsest seltskonnast. Antud küsimus ei piirdu nii lihtsalt, kuna soov minna vahel metsa- või krossirajale, seega peaks rattal olema nii slikid kui ka korralikud "maastikurehvid".

Lugedes foorumeid, siis mängib olulist rolli ka sõtja pikkus, kehakaal ning eelnevad sõidukogemused:

1. 182cm pikk ja 82kg raske
  2. Olen eelnevalt sõitnud üle 10a bikega ja soov vahelduseks võtta kõrvale teine ratas.
  3. Ratta hind võiks jääda 2000 - 3000€ piirile.

a. Milline võiks olla ratta kubatuur- 125, 250 või 450?
Olulist rolli mängib ratta kaal (seega suurema kubatuuriga rattad jätaks välja) ja rattal võiks olla piisavalt jõudu, et kannataks normaalselt maanteel sõita.
Kas 125 lahjaks ei jää? Olen antud küsimusele proovinud leida vastust erinevatest foorumitest, kuid kõik vastused on väga umbmäärased- üks kiidab, teine laidab. Kindlati 125 kasuks räägib hind ja lai valik

b. Kas 2T või 4T?
Kindlasti ei soovi väga lühikese ajajooksul hakata vahetama kolbe. Seega hooldusvälp võiks harrastaja jaoks olla mõistlik. Ma ei tea, kas tänapäeva 2T peab bensiini õliga segama või mitte, aga see ei oma tähtsust. Kindlasti oleks mugavam, kui õlipaak oleks eraldi.

c. Rattal peab olema küljes tuled ja viled- e. tänavalegaalne.

Tean, et soovin "all-in-one" ratast, aga loodan leida antud kriteeriumitele parima valiku. Kindlasti, kui kellegil midagi pakkuda, siis kiri postkasti.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”