Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Yerba »

ATK kirjutas:

XL1000 paneksin hea meelega ringist alates, aga mida pole seda pole. Video algabki just sealt. Vahetult enne seda on ülekäigu rada Rimi juures, kus põles punane tuli, volkar istus mu kõrval seal. Kohapeal minema minnes ei üritanudki ta mööda minna kohe, vaid tõmbas ülilähedale, millepeale ma vajutasin natuke gaasi juurde. Sellest hetkest algab ka video.

Ma ei käitunud jah 100% korrektselt, oleks pidanud julgem olema ja tõesti oma pöörde ära tegema. Aga nii lähedale sõitmine linna kiirustel tõmbas kogu tähelepanu endale ja edasi üritasin lihtsalt tal eest ära saada. Vale trajektori põhjustasid nii kogenematus, tee olukord kui ka vastutulevad sõidukid.

AGA mis õigusega inimene tuleb nii p*rsse kinni? Seda käitumist ei õigusta mitte üks asi. Ta reaktsiooni video lõpus ütleb ju päris hästi kõik ära. Ta teadis väga hästi, et seadis mu elu ohtu, naeris ainult selle peale. Natuke imestama paneb mootorratturite suhtumine sellesse, autojuhtide suhtumisest meisse saan veel aru, sest nende jaoks me olemegi kõik värdjatest tropid, kes ette lõikavad ja enesetapjalikke kiirustega linnavahel sõidavad.

AzA, sul on õige tsitaat.

Treeni väheke närvikava ja proovi järgmine aasta uuesti tsikli peale istuda. Polnud ju midagi hullu, keegi peegliga õlga kinni end ei sõitnud. 8)

A no nii pärisjutuks lisaks, et aastatega muutud tuimemaks ja enam väga ettesõitmised ka olemist ei sega. Isegi kui neid tuleb mitu tükki päevas, hakkad juba oskama neid ette näha ja oodata. Ja kui asi on tõesti väärt, siis mine tee autojuhile viga selgeks, mitte ära vehi eemalt keskmise sõrmega. Iga algus on raske. :bsmile:

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”