Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Oh türi küll.pigem tundub siin videos,et hoopis sina oled hälvik rattur mitte tema hälvik autojuht ! Hirmul on suured silmad ütleb vanasõna ja eks kui vähe liigelnud rattaga ja veel omatakse ratast millest jõud üle ei käi tekibki selline tunne,et kõik tahavad mind alla ajada,tuttav tunne oma 20 aastat tagasi ostsin omale esimese tänava ratta ja alla 1000kuubikuse polnud plaaniski osta,soetasin siis ducati 996,ise olin veel tatikas 20 midagi aastane ja sel ajal polnud ka liiklus nii hull kui täna aga sellegipoolest oli koguaeg selline tunne linnavahel,et kohe keegi sõidab külge,ratas raske,võimu üle mõistuse,ratta seljast maha tulles tuleb meelde alati käed ja jalad värisesid ! See oli ka minu viimane bike,peale seda rohkem enduro/supermoto fänn,rattad kerged,alati saad jala välja sirutada peegli suunas kui keegi külgekkab jne.Sõida mõnda aega küll see hirm ka üle läheb või osta kergem ratas linnavahele ! Sinu õnn,et spido kiirus videosse ei jäänud,oleks ise mentide käest laksu saanud,kiirus tundub sinna 80 kanti video järgi !
ATK kirjutas:Niiet teie meelest on normaalne sõita tsiklist alla 1m kaugusel? ja seda kiiremini kui linnakiirused? Alguses oli tõesti 50 kiirus, aga kui ta ülilähedale tuli, siis tõstin natuke, ma ei teagi mis lõppkiirus oli, videos seda näha pole ja sõiduajal tegelesin muude asjadega.
Video alguses on näha mitu korda ta peeglit mu peeglis, kahju ainult, et mu peegel pole rohkem keeratud, oleks auto ka kenasti kaadrisse jäänud ja siis ei tekiks küsimustki, kui kaugel ta oli. Isegi kui ma sõitsin liiga vasaku rea paremas ääres, ei anna see õigust tal sõita 2 rea vahel ja mul nii järgi, et tunnen ta hingeõhku. Selline käitumine ei ole aksepteeritav.
Oleks autoga olnud, siis oleks tuimalt pidurit pannud, vahet pole, et tagant sisse tuleb, tema maksab. Rattaga sõites on aga nahk natuke kallis sellise õppetunni andmiseks.Lainurk obje jätab kiirustest ja vahemaadest väga vale mulje.
Üks asi veel. Vaadake tema reaktsiooni. Kas see on inimese reaktsioon, kes oma meelest pole midagi valesti teinud? Ta teadis väga hästi, millepärast ta kõrvale sõitsin.
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.