Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Niiet teie meelest on normaalne sõita tsiklist alla 1m kaugusel? ja seda kiiremini kui linnakiirused? Alguses oli tõesti 50 kiirus, aga kui ta ülilähedale tuli, siis tõstin natuke, ma ei teagi mis lõppkiirus oli, videos seda näha pole ja sõiduajal tegelesin muude asjadega.
Video alguses on näha mitu korda ta peeglit mu peeglis, kahju ainult, et mu peegel pole rohkem keeratud, oleks auto ka kenasti kaadrisse jäänud ja siis ei tekiks küsimustki, kui kaugel ta oli. Isegi kui ma sõitsin liiga vasaku rea paremas ääres, ei anna see õigust tal sõita 2 rea vahel ja mul nii järgi, et tunnen ta hingeõhku. Selline käitumine ei ole aksepteeritav.
Oleks autoga olnud, siis oleks tuimalt pidurit pannud, vahet pole, et tagant sisse tuleb, tema maksab. Rattaga sõites on aga nahk natuke kallis sellise õppetunni andmiseks.
Lainurk obje jätab kiirustest ja vahemaadest väga vale mulje.
Üks asi veel. Vaadake tema reaktsiooni. Kas see on inimese reaktsioon, kes oma meelest pole midagi valesti teinud? Ta teadis väga hästi, millepärast ta kõrvale sõitsin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.