... sõidukaaslast Tallinnas 2014

Kasutaja avatar

vpu
Tsikkel: R1250GSA, Te250i, AJP PR7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 22 korda

Re: ... sõidukaaslast Tallinnas 2014

Lugemata postitus Postitas vpu »

jkpoig kirjutas:

Tänane sõit oli äge. Spidomeetri trossi sain pooleks ja naabrimehega tuttavaks. :bsmile:

Mehed, sõitke palun mõistlikumalt!!!

Tõenäoliselt kohtasin täna teid Hageri-Ääsmäe vahelisel lõigul, kui te sõitsite Hageri poole (ca 20+ ratast tuli vastu).
Kuna olen ka ise varem Bikeri rahvaga nendel samadel mõnusatel käänulistel teedel sõitmas sõitmas käinud (rattaga), siis tean, et need kurvilised teed kutsuvad peale keerama.

Tänane situatsioon tegi aga mind tõelilselt kurvaks. Tee on kitsas ja kurviline (järjest pimedad kurvid) ning autoga vastutulijana pidin ma kolm korda järsult paremale teeserva pidurdades keerama, et vältida vastutuleva mootorrattaga kokkupõrget. Kusjuures ühel korral pidin selleks tee servas oleva puu oksi riivama. Mul on küll hea meel, et mu kahjustused piirduvad peeglikorpuse poleerimisega, selle asemel, et lasta radiaatorivõrest kellegi siseelundid eemaldada, kuid ma tõesti ei taha edaspidi samasuguseid kogemusi. Ilmselge on see, et üle kahetonnise maasturi ja mootorratturi kokkupõrkel on kaotajaks mootorrattur.

Ma olen ka ise päris palju grupis sõitnud mootorrattaga ning mäletan väga selgelt ühe mootorrattauri sõnu, kui läksime Lõuna-Eesti mägistele kruusateedele sõitma - "arvesta pimedasse kurvi sisenenedes, et sa pead mahtuma mööda vastutulevast kombainist".

Ma loodan siiralt, et teil on edaspidi mõistust arukamalt sõita.

Minsk 125 - Honda CB125 - Yamaha XJ6 - BMW RT75 - BMW R1100SS - Suzuki Intruder 1800 - Yamaha FJR1300 - 2x BMW K1600GT, Honda CRF250L, hetkel R1250GSA/AJP PR7/Husq TE250i

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”