Aprilia Tuono

Kasutaja avatar

müristaja
Tsikkel: Tuned & modded Tuono

Re: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas müristaja »

Andrea kirjutas:

Jou, Tuonomehed! Rääkige, mis akud Teil peal on aparaatidel? Mul on praegu mingi noname aku vanusega 1kuu ja see tõmbab ikka väga vaevaliselt käima seda ratast. Täna hommikul ilmselgelt ei piisanud särtsust, tõmbas täis, kellad jm näidikud nulli jne. Keegi äkki viskaks mingi lingi, kust saaks mingi kõva aku. Ette tänades, :)

Jaa 1 gen. On sama kamm. Pistikud on ainult teistes kohtades.

• akujuhe mis läheb starteri külge puhasta ära 99% tõenäosus miks ei jõua vedada. Siis see sama pruun pistik tagagondli paremal pool viska minema ja tee otse ühendus. Valge silindri kujuline pistik paagi all paremal pool samamoodi vahelt ära.
    Seda pistikut on üldiselt raske kontrollida, kuna on kokku sulanud ja ei pruugi lahti tulla. Lõika ükshaaval juhtmed lahti ja jooda kokku. Tõmberelee peal olevad + klemmid keera lahti ja puhasta ära. Tuono tõmberelee on 50 amprine, tark oleks vahetada 100a vastu. Aku pane nõks kangem YTX 14BS näiteks. See aku tuppa tassimine on laisa inimese värk rohkem :)
    Kui kõik eelnev on tehtud, siis veab ringi vurinal nagu R4 mootorit.

Ehk leiad veel mõningaid nippe minu teemast mu kasutaja on apriliac http://www.apriliaforum.com/forums/show ... **/page172

Drop a gear and disappear...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”