Full Throttle Drag 2005

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Olds kirjutas:
madone- see, et Sina ei tule on puhtalt Sinu enda teha. Ja pole vaja nii pessimistlik olla. Kui seekord on nii, siis on nii. Vaata asja positiivset poolt- osavõtumaks on madal, saab teada aja profesionaalselt süsteemilt, saab korraliku "adrenaliinisüsti," saab harjutada edasisteks võistlusteks (reaktsioon, käiguvahetus, kohaltvõtt jne)

Irw.. mina... mina... teised lihtsalt ei võta sõna! Siiski arvatavasti olen ma joonel ja just nö. trenni mõttes.

ja no tõesti võiks näiteks miski 2 liitrise renoo clio kuriksi camaro vastu panna :mrgreen: :idea:

Aaa.. ja siis tahaks veel seda mainida, et nende dragreisside pärliteks ongi just mootorrattad ning mõned kõvemad autod. Enamus dragreissidelt peale motikaid kaob üks osa pealtvaatajaid ning need jäävad veel alles kes nendest "eksootilistest" autodest huvitatud on.

kedagi suurt ei huvita mingi rullnoka bemmi või migi pereauto toyota corolla peenestamine - olgem ausad!

Mis veel... kui teil seal see nö. Ühine "E" klass on... siis järelikult ei ole võistlus ametlik kuna minuteada EMF-i seaduste järgi nii kardinaalselt erinevad masinaklassid koos võistelda ei tohi!

Over & out!
Viimati muutis madone, 13 Juun 2005, 14:03, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”